Боя за коса

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Каква марка боя и кой цвят са подходящи за да постигна този цвят...?

Мнениеот MerryPop » 31 Юли 2015, 12:37

Смятам, че за този цвят и безамонячна ще ти свърши работа, щом къната е паднала, а и твоята коса не е била много по-тъмна, не мисля, че мога да ти предложа определена боя със същия цвят, но в по-големите магазини има богат избор от каталози, където да си откриеш това, което искаш като нюанс, просто малко време трябва да отделиш ;)
MerryPop

Мнениеот borkova » 31 Юли 2015, 16:50

Мисля, че Syoss е твоята боя :arrow: безамонячна, само че не зная номер, цвета се казва Natural blond, виж в интернет как изглежда по-точно цвета, за някакъв ориентир, но при положение, че искаш да я изсветлиш, мисля че няма как да стане без да се изсуши :idea:
borkova

Мнениеот Diyana9797 » 01 Авг 2015, 12:36

borkova написа:Мисля, че Syoss е твоята боя :arrow: безамонячна, само че не зная номер, цвета се казва Natural blond, виж в интернет как изглежда по-точно цвета, за някакъв ориентир, но при положение, че искаш да я изсветлиш, мисля че няма как да стане без да се изсуши :idea:

Мерси :roll: намерих точният цвят ...
Изображение
Сигурна съм, че ще се изсуши, нормално е...Аз също попитах и фризьорката ми за този цвят каза, че е близо до honeybrown(медено-кафяв) или goldbrown(затисто-кафяв). И двата цвята ги разглеждах в каталозите имат малка разлика, но са точно това което искам и ми остава само да реша каква марка да е боята. :!:
Diyana9797

Мнениеот Pipilota » 02 Авг 2015, 19:44

Аз се чудя с къна дали ще стане добре...?
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Diyana9797 » 03 Авг 2015, 00:06

Pipilota написа:Аз се чудя с къна дали ще стане добре...?

Каква къна ? И аз предпочитам къната пред боите, но просто няма такива цветове. :cry:
Diyana9797

Мнениеот Pipilota » 03 Авг 2015, 07:58

Diyana9797 написа:

Каква къна ? И аз предпочитам къната пред боите, но просто няма такива цветове. :cry:

Среднощно не съм се доизказала. :) Мисля да се правя червена, но имам опасения - ще стане ли, трайна ли е, ще ми боядиса ли чаршафите? Никога не съм използвала къна. Иначе сега прочетох темата, на Гарниер имаха цяла серия с такива отенъци на боята, каквито ти искаш. :)
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот gomez123 » 03 Авг 2015, 16:17

Pipilota написа:
Diyana9797 написа:

Среднощно не съм се доизказала. :) Мисля да се правя червена, но имам опасения - ще стане ли, трайна ли е, ще ми боядиса ли чаршафите? Никога не съм използвала къна. Иначе сега прочетох темата, на Гарниер имаха цяла серия с такива отенъци на боята, каквито ти искаш. :)

Зависи каква е къната, но мисля, че вече няма от тези трайните, иначе е по-добрият вариант, но и там нямаш много разцветки, а и сякаш сравнително по-бързо пада :roll:
gomez123

Мнениеот S_Milenska » 03 Авг 2015, 16:35

Само боя за коса ако искаш траен цвят, къната е малко ала-бала. Става за черно! :)
Аватар
S_Milenska

Мнениеот Rali_hr » 03 Авг 2015, 17:31

Аз харесвам на Loreal много са хубави боите, вярно малко скъпички, но са много хубави, червеното си само с тях успявам да направя и да е по-трайна.
Аватар
Rali_hr

Мнениеот kalinka-kuku » 03 Авг 2015, 18:04

Вече ходя на фризьор за да ме боядисват, много съм доволна, вярно че ми излиза към 30лв. ама ... :) поне си струва. :)
С твоя боя ли те правят или с тяхна и колко е дълга косата ти и на мен ми се иска да направя нещо с моята, но в момента е червена, а ми се ще да я изруся? :roll:
Аватар
kalinka-kuku

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим