28 Юли 2015, 09:57
Malina написа:Но пък името им е готино.Elica написа:Продиджи не ми вдъхват доверие.
Аз използвам на Л'ореал и съм много доволна. Боядисвах се последно с една професионална,но не й знам името, беше страхотна!
30 Юли 2015, 02:07
30 Юли 2015, 11:33
30 Юли 2015, 13:52
30 Юли 2015, 14:22
Мади Ранчева написа:Странно как ти е паднала цялата къна за 2-3 месеца, явно не е била от онази, с която веднъж боядисана се бориш докато не израсне. На мен ми харесва Палете и мисля, че 400 е твоя цвят или може да видиш предния по-тъмен нюанс, защото това се води Медиум блонд
30 Юли 2015, 16:11
Diyana9797 написа:Мади Ранчева написа:Странно как ти е паднала цялата къна за 2-3 месеца, явно не е била от онази, с която веднъж боядисана се бориш докато не израсне. На мен ми харесва Палете и мисля, че 400 е твоя цвят или може да видиш предния по-тъмен нюанс, защото това се води Медиум блонд
Къната беше съвсем обикновенна, правих си много маски, постоянно(предимно с кокосово масло и стимулант на икаров) за растеж и затова падна.
30 Юли 2015, 17:31
30 Юли 2015, 18:28
mangusta написа:Diyana9797 написа:Мади Ранчева написа:Странно как ти е паднала цялата къна за 2-3 месеца, явно не е била от онази, с която веднъж боядисана се бориш докато не израсне. На мен ми харесва Палете и мисля, че 400 е твоя цвят или може да видиш предния по-тъмен нюанс, защото това се води Медиум блонд
Къната беше съвсем обикновенна, правих си много маски, постоянно(предимно с кокосово масло и стимулант на икаров) за растеж и затова падна.
За маските с витамин С съм чувала добри отзиви, иначе на Casting Cream Gloss има повече от този нюанс, който искаш ти, но не зная дали е амонячна, ползвала съм Олия и ми хареса, косата ми след това е мекичка, ама не зная точно този цвят дали го има
30 Юли 2015, 18:32
Mamacita написа:На Avon боите бяха хубави, т.е. с красиви цветове, но косата ти е ужасно суха и увредена след това, но не зная ти решаваш
31 Юли 2015, 11:13
Diyana9797 написа:Mamacita написа:На Avon боите бяха хубави, т.е. с красиви цветове, но косата ти е ужасно суха и увредена след това, но не зная ти решаваш
Ти пробвала ли си с тях?