Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
Правила на форума
Добави отговор

Как се обръщате към половинката си?

22 Фев 2013, 23:54

Как се обръщате към половинката си? Имате ли си мили имена, как си казвате един на друг? Мили, мишле, зайо? :)

Re: Как се обръщате към половинката си?

23 Фев 2013, 00:43

най-често използваното обръщение е ,,маймуно'' :lol:

23 Фев 2013, 15:03

Письо/котьо/писане /ударението на А/. :oops:

02 Мар 2013, 23:39

Обръщам се по име-явно съм голям "сухар" :D
Когато съм доволна, си имам специално подготвени прозвища-мили, ласкави и закачливи, но...запазена марка са- не казвам без бой ;)

03 Мар 2013, 12:50

И аз се обръщам по име. В някои ситуации си имаме разни лигави имена, но като цяло мразя обръщения от сорта на "коте и мило".

01 Дек 2014, 11:47

Е, имаме си там една думичка ама си я пазим в тайна, рядко си казваме имената, макар че много харесвам името на жената и с кеф понякога го спрягам :Р

01 Дек 2014, 15:13

На мен ми е много странно, че при някои двойки не могат да си пречупят езика да се обърнат към половинката си по име, а ние най-често така си говорим, да харесвам името на мъжа си, а и смешното е, че никой друг не му казва така, евентуално само по институциите :D :D :D

01 Дек 2014, 15:16

Казваме си "мише". Имаме си и разни други, които също използваме често, но са тайнааа. :lol: :lol: :lol:
Естествено и с имената си си се обръщаме. Често се обръщам към него с фамилното му име :mrgreen:

05 Дек 2014, 14:50

Burborino написа:Казваме си "мише". Имаме си и разни други, които също използваме често, но са тайнааа. :lol: :lol: :lol:
Естествено и с имената си си се обръщаме. Често се обръщам към него с фамилното му име :mrgreen:

Вие много делово, но е сладко! :))) На моя му викам "съпруже" когато искам нещо, защото ми звучи много смешно :lol:

12 Яну 2015, 10:36

penny написа:На мен ми е много странно, че при някои двойки не могат да си пречупят езика да се обърнат към половинката си по име, а ние най-често така си говорим, да харесвам името на мъжа си, а и смешното е, че никой друг не му казва така, евентуално само по институциите :D :D :D

как му казват на мъжа ти и какво е името му? На моя му казват Киро, въпреки че името му няма абсолютно нищо с това :lol: :lol: :lol: :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3