За или против ноктопластиката?

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: За или против ноктопластиката?

Мнениеот Rali_hr » 11 Фев 2015, 17:55

rabotnata pchela написа:
Rali_hr написа:и аз не ги харесвам, а и тези нокти овалните от години не са на мода, сега са модерни правите нокти, които изглеждат добре с малък маникюр ;)

И на мен не ми харесват, много застаряват вида на ръцете, сега са на мода правите плочки, които са супер свежарски :)

о, да правите плочки са много хубави и аз много харесвам, сега се опитвам точно този ефект да постигна, но ми е доста трудно, все имам чувстовто, че съм ги направила леко овални :/
Аватар
Rali_hr

Мнениеот rabotnata pchela » 12 Ное 2015, 14:07

Rali_hr написа:
rabotnata pchela написа:
Rali_hr написа:и аз не ги харесвам, а и тези нокти овалните от години не са на мода, сега са модерни правите нокти, които изглеждат добре с малък маникюр ;)

И на мен не ми харесват, много застаряват вида на ръцете, сега са на мода правите плочки, които са супер свежарски :)

о, да правите плочки са много хубави и аз много харесвам, сега се опитвам точно този ефект да постигна, но ми е доста трудно, все имам чувстовто, че съм ги направила леко овални :/

Особено като се счупят 2-3 пъти и става леж. ;) Иначе не е много готино, ако са много къси и прави и да се виждат само от двата края малко от 'луничката' :)
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Mamacita » 12 Ное 2015, 15:25

rabotnata pchela написа:
Rali_hr написа:И на мен не ми харесват, много застаряват вида на ръцете, сега са на мода правите плочки, които са супер свежарски :)

Особено като се счупят 2-3 пъти и става леж. ;) Иначе не е много готино, ако са много къси и прави и да се виждат само от двата края малко от 'луничката' :)[/quote]
Да, на мен също не ми харесват, освен ако не са покрити с лак, тогава си стои добре, много приятно даже изглежда...
Mamacita

Мнениеот Malina » 12 Ное 2015, 22:28

С хубав лак винаги изглежда по-добре и е по-различно, отколкото ако е без лак.:)
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Предишна

Назад към Козметика и грим