Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

За или против ноктопластиката?

23 Фев 2013, 00:37

От известно време се колебая дали да си направя ноктопластика! Казват,че изграждането с гел е по-добро от удължителите,понеже се предотвратя използването на лепило! Казаха ми,че гелът позволява на нокътът да диша? Вие какво ще ме посъветвате?! :P

Re: За или против ноктопластиката?

23 Фев 2013, 14:35

Лично аз не бих- съсипаната нокътна плочка после се възстановява с месеци.

24 Фев 2013, 16:15

И аз съм против.Едно на ръка,че увреждаш ноктите,а и изглежда страшно изкуствено и грозно отстрани.Мое мнение. ;)

24 Фев 2013, 20:15

Аз също не съм фенка на ноктопластиката. Не знам как действа на ноктите, но на мен поне ми изглежда гадно. По-добре стои един естествен хубав маникюр.

25 Фев 2013, 10:54

Не харесвам ноктопластика...Твърде фолк ми е, а освен това уврежда ноктите.

05 Мар 2013, 10:32

Харесвам , но в границите на нормалното, а не дългите орлови нокти, с които някой дами прекаляват.Веднъж съм си правила Джелиш, съсипа ми плочката , стоя като надрана доста месеци,но може би завсиси от маникюристката, въпреки че си го правих в салон Венера, а там се считат за ок

05 Мар 2013, 18:50

Харесвам ноктопластиката но трябва да е направена професионално и ноктите да не са прекалено дълги. Преди време бях с ноктопластика. След около година я свалих за да се възстанови естествения ми нокът, което траеше около два месеца и сега мисля отново да се подложа на тази процедура.

05 Мар 2013, 22:48

И аз не я харесвам, против съм!!! Много разрушава нокътя, после последствията са доста лоши!!!

06 Мар 2013, 10:40

Не съм привърженичка на ноктопластиката, но има момичета с много малки нокътни плочки, които наистина се нуждаят...Иначе ми е много смешно, когато видя малки, нежни пръсти с лепнати орлови нокти. Да си съобразяват размера, за да е естетически поднесено.

16 Яну 2015, 10:24

Ако е добре направена - лошо няма, но да не са някакви огромни грозни нокти. Грозно е! А и напоследък е модерно да има къс маникюр :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3