Мнения, коментари и въпроси за лекарствени продукти.
Правила на форума
Добави отговор

Умкалор, Клеева Тинктура и автоимунно заболяване

23 Фев 2013, 11:52

Здравейте. Дъщеря (5 г.) страда от автоимунно заболяване- юношески артрит. Въпроса са ми е : мога ли да й давам от тези два препарата, като Умкалора по-специално ми го препоръчаха за бърза реакция при простуда, защото при нея не трябва да се стига до инфекция, поради основното заболяване?
Благодаря за отговора!

Re: Умкалор, Клеева Тинктура и автоимунно заболяване

23 Фев 2013, 23:27

Не е препоръчително Клеева Тинктура, засилва имунитета и съответно реакцията на имунната система. Имаме сигнал само от една клиентка за подобряване при автоимунно заболяване НО не знаем защо и как е помогнало и в каква комбинация, имайте предвид че има и индивидуален характер, нямаме клинични изследвания и не го препоръчваме. Най-добре се консултирайте с лекуващия лекар.

26 Фев 2013, 13:01

Благодаря за отговора! А за Умкалора какво ще кажете?

10 Дек 2014, 06:40

Умкалора е опасен, в момента детето ми е в болницата от него с алергичен шок. Това ще кажеме за него.

03 Май 2016, 09:52

таткото написа:Умкалора е опасен, в момента детето ми е в болницата от него с алергичен шок. Това ще кажеме за него.

Рядко се проявява алергична реакция към Умкалор, но явно има и такива единични случаи. Аз лично предпочитам клеевата тинктура. Зависи от автоимунното заболяване, но мисля, че тя няма да създаде проблем. Все пак специалист трябва да се произнесе.
Добави отговор
Отиди на страница: