Постоянно ползвам лопедиум и ми дейстав добре бързо спира диарията, има ли някакви странични ефекти от по продължителна употреба Особено сега покрай празници и пролетните месеци диарията е доста често срещана
Лопедиум това определено помага за диария от опит го знам доста години го ползвам като спасителен вариант
Дръж главата си ниско наведена (скромност), очите да гледат високо (амбиция), устата затворена (спокойствие); изгради себе си върху синовно уважение и помагай на другите.
Пази Боже !! Че доста яйца се очаква да потрошим И аз в домашната аптечка си държа една опаковка, а при пътуване е едно от 100% присъствие в багажа ми. Определено Лопедиум ме е спасявал в "конфузни" ситуации
Да благодарим на умните глави, измислили такъв вид лекарства, че наистина незнам, ако при една диария се наложи да излезнеш по спешна работа, какво ще се прави
southernsun написа:Малеее изпадам в ужас когато тръгна на море, винаги се връщам в деликатно състояние
Положението ми е същото знам за какво говориш определено.
Дръж главата си ниско наведена (скромност), очите да гледат високо (амбиция), устата затворена (спокойствие); изгради себе си върху синовно уважение и помагай на другите.