Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Чипсове и снаксове-обичам ги

18 Апр 2013, 13:28

И воден от научното обяснение снощи се отдадох на изкушението :P
images.jpeg
images.jpeg (14.27 KiB) Прегледано 314 пъти

18 Апр 2013, 18:29

Дай насам, че все още съм си пристрастена :oops:
Сега въвеждам нова мода в това отношение - домашен чипс.
Един път седмично, нарязвам картофи на специално ренде и после изпържвам в зехтин.
Вярно - не съм открила Америка и пърженото си е пържено, но....все пак : няма консерванти, оцветители и прах от бръмбари . Да, чудничко!

Ето и новата формула на удоволствието:

домашен чипс + любимата ми "Стела Артоа" = xxx , където:

Резултатът xxx е променлива величина, защото зависи от възможностите на консуматора, НО - при всеки ценител, кефът е гарантиран :D

16 Яну 2014, 12:28

geriva написа:Дай насам, че все още съм си пристрастена :oops:
Сега въвеждам нова мода в това отношение - домашен чипс.
Един път седмично, нарязвам картофи на специално ренде и после изпържвам в зехтин.
Вярно - не съм открила Америка и пърженото си е пържено, но....все пак : няма консерванти, оцветители и прах от бръмбари . Да, чудничко!

Ето и новата формула на удоволствието:

домашен чипс + любимата ми "Стела Артоа" = xxx , където:

Резултатът xxx е променлива величина, защото зависи от възможностите на консуматора, НО - при всеки ценител, кефът е гарантиран :D

Страхотно, когато не се прекалява няма проблем. Обичам пържени картофки (нарязвам ги на тънки колелца и в сгорещено олио стават чудесни), не пия често бира, но Стела Артоа ми е любима!

19 Яну 2015, 17:54

Абе то има ли някой, който да не ги обича? Аз също съм им голяма почитателка, особено имам едни любим чипс и си го позволявам понякога, това е истината, но се старая да си направя и вкъщи нещо, въпреки вредно, то поне натурално :)

20 Яну 2015, 15:19

Аз също съм им голям почитател, но се научих да си правя вкъщи такиав, тук във форума намерих рецепта за чипс от черновено цвекло и кокосово масло, вече ми е любимия, страхотен става на вкус :)

20 Яну 2015, 16:10

Аз също много ги обичам а и как няма, толкова са вкусни и толкова пристрастяват, това се знае, нали :)

20 Яну 2015, 17:41

Тези вредни храни са толкова вкусни, честно ли е? Никога не се съблазнявам като ми говорят за салата, но вижте това е друго! :)

20 Яну 2015, 17:46

Много обичам. Ама много! Мога да си излапам сама един от големите и после ми става лошо и си казвам "Никога повече няма да ям!". Вече си позволявам много рядко обаче от този по магазините.
Миналата седмица си правих вкъщи, печен в микровълновата, без никаква мазнина. Стана неочаквано вкусен и хрупкав.

20 Яну 2015, 17:51

Всички ги обичам, всякакви чипсове и гризинки, как да не ги хапвам с кеф?

20 Яну 2015, 22:15

Нали знаете, всичко вредно е толкова вкусно! Тази вечер - ето, хапвам си салата от цвекло а до мен моите ядат баница, е познайте колко време издържах на изкушението! А я си представете за вечеря баница, а после з аудоволствие чипс еххх :))
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2