Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как да възстановим кожата и тялото си след дългата зима?

15 Юни 2015, 15:32

Идеята за сауната ми харесва, но мисля, че това трябваше да се направи много отдавна, вече е времето, в което да се пазим от жегата и от слънцето.

19 Юни 2015, 23:17

Ето и няколко мои както домашни и евтини идеи, така и козметични и скъпи, някои от тях.

Пилинг - много е важно да почистваме добре кожата от мъртвите клетки. Използвам и купена козметика и сода за хляб. За ползите от содата можете да прочетете в Интернет. Правя си пилинг със сода на лицето и на цялото тяло.

Хума - за кадифено мека кожа и когато кожата е много мазна.

Храна - обожавам сладкиши, но се старая да ги избягвам - замествам с банани, например. Повече плодове - аз обичам ябълки. Салати и фрешове - прясно изцеден сок от грейпфрут - ммммм любимият ми фреш. Пълнозърнест хляб. Определено не гладувам.

Спорт - разходки; йога; изкачване на стол, вместо стълби - това ми е любимо - видях го от фитнес инструктор в интернет - стяга дупето, бедрата и корема, изпотява те и те изморява за много кратко време. Пробвайте, няма да съжалявате.

Най-новият ми крем за лице и маска за лице със спирулина - върхът са, на марката spirulina line
и козметичната срия с арган и макадамия на марката natural cosmetics.
Търсете ги в онлайн магазин foryoubg

За тялото обожавам серията на Христина - йогурт и ананас с млечен протеин. Включва: скраб за тяло, душ гел за коса и тяло, лосион за тяло и крем за ръце и крака. Комплекта струва от 20 до 25 лв. за всички тези продукти.

22 Юни 2015, 14:51

На Христина козметиката е много хубава, адски доволна съм понеже си е евтина и качествена, поне според етикета, но добре повлиява и на кожата ми, не мога да си изкривя душата, относно храната... да, всичко идва от нея, но никак не мога да се съобразявам... :(

26 Юни 2015, 09:59

Каква е тази козметика на Христиниа? :roll:
И какво е изкачване на стол??? :)

29 Юни 2015, 09:28

renetka написа:Каква е тази козметика на Христиниа? :roll:
И какво е изкачване на стол??? :)

Това второто не го разбрах, ноето един продукт на Христина, който смятам да си взема, така че не зная дали има ефект, но от тези трици съм адски доволна, въпреки че са доста абразивни не изсушават кожата, нито нараняват, а по-скоро я изглаждат и става мека, и сякаш с филм, дори понякога, когато ги използвам вечер не си слагам крем, не изпитвам нужда от такъв :idea:

29 Юни 2015, 13:53

desi_dm написа:Ето и няколко мои както домашни и евтини идеи, така и козметични и скъпи, някои от тях.

Пилинг - много е важно да почистваме добре кожата от мъртвите клетки. Използвам и купена козметика и сода за хляб. За ползите от содата можете да прочетете в Интернет. Правя си пилинг със сода на лицето и на цялото тяло.

Храна - обожавам сладкиши, но се старая да ги избягвам - замествам с банани, например. Повече плодове - аз обичам ябълки. Салати и фрешове - прясно изцеден сок от грейпфрут - ммммм любимият ми фреш. Пълнозърнест хляб. Определено не гладувам.

Спорт - разходки; йога; изкачване на стол, вместо стълби - това ми е любимо - видях го от фитнес инструктор в интернет - стяга дупето, бедрата и корема, изпотява те и те изморява за много кратко време. Пробвайте, няма да съжалявате.

Най-новият ми крем за лице и маска за лице със спирулина - върхът са, на марката spirulina line

За тялото обожавам серията на Христина - йогурт и ананас с млечен протеин. Включва: скраб за тяло, душ гел за коса и тяло, лосион за тяло и крем за ръце и крака. Комплекта струва от 20 до 25 лв. за всички тези продукти.

Ето за това питах.

03 Юли 2015, 11:21

renetka написа:
desi_dm написа:Ето и няколко мои както домашни и евтини идеи, така и козметични и скъпи, някои от тях.

Ето за това питах.

Това мисля, че е като степерите по салоните за аеробика, но като нямаш такъв и със стол става, хем е по-височък и ще хабиш повече калории :idea:

03 Юли 2015, 14:40

Как със стол?! качвате и слизате от стол? :) Предпочитам да се кача до 12 етаж на нашия блок, иначе съм сигурна че на 2-рото качване ще се уморя и ще използвам стола по предназначение. :lol:

20 Юли 2015, 14:20

Jully написа:Как със стол?! качвате и слизате от стол? :) Предпочитам да се кача до 12 етаж на нашия блок, иначе съм сигурна че на 2-рото качване ще се уморя и ще използвам стола по предназначение. :lol:

а да се изкачиш до 12 етаж няма ли да е изморително за теб? :)

01 Сеп 2015, 13:09

На мен ми звучи добре да се стои някъде затворено и да се тренира, особено вкъщи е много подходящо. Йогата е страхотно решение. :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19