Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как да възстановим кожата и тялото си след дългата зима?

01 Юни 2015, 12:35

Аз пък защото съм се схванала страшно от 10 дена, се мажа с арника. Направо цялото тяло, като с лосион :) И да ви кажа много хидратира като че ли :idea:

01 Юни 2015, 13:34

annamaria написа:Аз пък защото съм се схванала страшно от 10 дена, се мажа с арника. Направо цялото тяло, като с лосион :) И да ви кажа много хидратира като че ли :idea:

До колкото разбирам арниката действа основно болкоуспокояващо, не зная дали помага и при схващания, но няма как да не хидратира, не разбирам много от химия, ама виж съдържанието :arrow: PETROLATUM GLYCERYL STEARATE, GLYCERIN :shock:

01 Юни 2015, 13:59

annamaria написа:Аз пък защото съм се схванала страшно от 10 дена, се мажа с арника. Направо цялото тяло, като с лосион :) И да ви кажа много хидратира като че ли :idea:

Арника под каква форма :?:

01 Юни 2015, 15:00

Онзи ден си взех това от аптеката и изглежда, че ще остана доволна, с няколко намазвания даде резултат.

01 Юни 2015, 16:10

Mon_ton написа:

Арника под каква форма :?:

Под формата на мазило, но е чиста арника и мирише много приятно.

Mamacita, ще ми обясниш ли? А относно болката, то схващането = болка все пак :roll:

01 Юни 2015, 16:45

Защо просто не отидете на сауна след края на зимата, кожата буквално се съживява. :)

01 Юни 2015, 17:26

qwerryyy написа:Защо просто не отидете на сауна след края на зимата, кожата буквално се съживява. :)

В сауна и с пистолет не можеш да ме вкараш :mrgreen:

02 Юни 2015, 08:00

annamaria написа:
qwerryyy написа:Защо просто не отидете на сауна след края на зимата, кожата буквално се съживява. :)

:lol: :lol: :lol: :lol: Представяш ли си! :) Не си ли падаш по сауните? :)

10 Юни 2015, 11:24

S_Milenska написа:
annamaria написа:

:lol: :lol: :lol: :lol: Представяш ли си! :) Не си ли падаш по сауните? :)

Не :) И 20 секунди не мога да издържа :lol:

15 Юни 2015, 15:11

Не е за всеки сауната, но пък си мисля, че наистина действа много добре върху кожата, но все пак и след нея трябва да се погрижиш за кожата си :idea: :idea:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 19