От световноизвестните личности любимка от малка ми е Бритни. Тук в България понеже повечето хора са лоши, злобни и обичат да се подиграват, вече много много не я харесват след проблемите й отпреди десетина години, когато всички й се присмиваха, че си е обръснала главата..Но аз съм горда, че съм почитателка на една талантлива, много красива и изключително силна жена, която направи грешката да повярва на един използвач, който й направи набързо 2 деца и почна да й изневерява и какво ли още не. Коя жена не би изпаднала в депресия и отчаяние ако е току-що родила и вместо да получава подкрепа от мъжа си, той си хойка наляво и надясно, харчи нейните пари и си прави каквото си иска. Сигурно и аз бих изпаднала в такова положение. Но въпреки всичко тя показа колко е силна и успя да преодолее всичко. Днес отново печели награди, днес отново прави нови песни, от 3 години почти всяка вечер има супер успешни концерти в Лас Вегас и всичко е почти както преди. За мен тя е пример, че колкото и трудности да преживееш, колкото и да те плюят и тъпчат, трябва да намериш сили да се изправиш и да продължиш напред. И както пееше тя в една стара нейна песен "But now I'm stronger than yesterday"!".