Bass написа:Докато не седне на една маса с мен и не ожули 2-3 домашни 60-градусови ракии, вяра нямам.
annydance написа:Bass написа:Докато не седне на една маса с мен и не ожули 2-3 домашни 60-градусови ракии, вяра нямам.
То след третата и да няма го няма, може да започнеш да го виждаш пустото му извънземно![]()
![]()
![]()
Bass написа:annydance написа:Bass написа:Докато не седне на една маса с мен и не ожули 2-3 домашни 60-градусови ракии, вяра нямам.
То след третата и да няма го няма, може да започнеш да го виждаш пустото му извънземно![]()
![]()
![]()
Проблемът не е, ако го видя. Проблем ще е, ако започне то да ми отговаря на въпросите
mimeto90 написа:Мене често ме гони параноята, че ще се появят от някъде, когато сме на палатка, например![]()
Bass написа:mimeto90 написа:Мене често ме гони параноята, че ще се появят от някъде, когато сме на палатка, например![]()
Булка, тогава не се появяват извънземните, а вълците и мечките, които не са яли от има-няма две седмици
Slavena написа:Bass написа:mimeto90 написа:Мене често ме гони параноята, че ще се появят от някъде, когато сме на палатка, например![]()
Булка, тогава не се появяват извънземните, а вълците и мечките, които не са яли от има-няма две седмици
![]()
![]()
по гората може да се появи и някой лош чичко..
donni написа:![]()
![]()
по гората може да се появи и някой лош чичко..
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта