Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Вярвате ли в извънземни?

22 Юли 2015, 20:07

Имаше един виц ти ловец ли си или педе....ст? [emoji1]

23 Юли 2015, 12:03

marsu написа:Имаше един виц ти ловец ли си или педе....ст? [emoji1]

Е най-много мразя такива коментари, хич не помня вицове, а винаги с това започват нали знаеш за еди какво си :mrgreen:

23 Юли 2015, 12:58

То беше едно клипче май с тоя виц, хаха :) но все пак който го е страх от мечки не трябва да ходи в гората, същото и с извънземните :)

23 Юли 2015, 13:53

Loreyn написа:
marsu написа:Имаше един виц ти ловец ли си или педе....ст? [emoji1]

Е най-много мразя такива коментари, хич не помня вицове, а винаги с това започват нали знаеш за еди какво си :mrgreen:

Той вицът не е много подходящ да се разказва в публичното пространство! :mrgreen:

23 Юли 2015, 15:14

Твърдо съм убедена, че те са си вече сред нас, друг е въпросът доколко ние можем да ги видим!

24 Юли 2015, 15:42

penny написа:Твърдо съм убедена, че те са си вече сред нас, друг е въпросът доколко ние можем да ги видим!
Аз съм почти убедена, че Bass и Локумът са такива. :mrgreen:

27 Юли 2015, 13:56

kauda написа:
penny написа:Твърдо съм убедена, че те са си вече сред нас, друг е въпросът доколко ние можем да ги видим!
Аз съм почти убедена, че Bass и Локумът са такива. :mrgreen:

Така де, днеска приземих чинията фофиса и гледай какво се слОчва тука. Избохвате! АААА!

27 Юли 2015, 14:09

Днес ми е толкова топло, че ми остана само вярата в извънземните хора хахаххаха :lol:

27 Юли 2015, 15:00

Защо така се еб***те с penny, хора, възможно е да има места, където си кацат, житни кръгове, ала-бала, а и Зона 51 :?: :!: :?: :!:

14 Авг 2015, 14:00

nadqta написа:Защо така се еб***те с penny, хора, възможно е да има места, където си кацат, житни кръгове, ала-бала, а и Зона 51 :?: :!: :?: :!:

И Зона 52 също, промяната на климата, смяната на деня и нощта! Подкрепям те!
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8