Вярвате ли в извънземни?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Вярвате ли в извънземни?

Мнениеот dinkog » 09 Сеп 2015, 12:00

НЕ ги знаем колко са лудим, може и да идват само да се еее...т с нас ;))
Ама като почнат там да ми се обясняват с тея кръгове с не знам си какво ми идва малко ту мъч. :)
Аватар
dinkog

Мнениеот Локумът » 10 Сеп 2015, 13:49

dinkog написа:НЕ ги знаем колко са лудим, може и да идват само да се еее...т с нас ;))
Ама като почнат там да ми се обясняват с тея кръгове с не знам си какво ми идва малко ту мъч. :)

Да, може някой жътвар да се забавлява човека, а ние наивно да си мислим, че е всевишна работа ;)
Аватар
Локумът

Мнениеот qwerryyy » 11 Сеп 2015, 13:45

Локумът написа:
dinkog написа:НЕ ги знаем колко са лудим, може и да идват само да се еее...т с нас ;))

Да, може някой жътвар да се забавлява човека, а ние наивно да си мислим, че е всевишна работа ;)

Е хайде, сигурно има нещо точно пък с тея житни кръгове, как ас направени толкова перфектно и се появяват от нищото?
Аватар
qwerryyy

Мнениеот fawla » 12 Сеп 2015, 15:50

Прекалени са тези истории с извънземните, постоянно се твърдят някакви конспирации и някакви извънземни, направо е страхотия, повече се притеснявам не за извъземните, ами за акъла нахората!
Аватар
fawla

Мнениеот S_Milenska » 14 Сеп 2015, 09:20

И на мен не ми харесват постоянно тези конспирации то не само с извънземни а и с каквото още се сетите..може и да ги има, но чак да се притеснявам, да се чудя къде са и да измислям причини, че съм ги виждала е някаква лудост, която хич не разбирам.
Аватар
S_Milenska

Мнениеот S_Milenska » 14 Сеп 2015, 09:20

И на мен не ми харесват постоянно тези конспирации то не само с извънземни а и с каквото още се сетите..може и да ги има, но чак да се притеснявам, да се чудя къде са и да измислям причини, че съм ги виждала е някаква лудост, която хич не разбирам.
Аватар
S_Milenska

Мнениеот Monika_Spasova » 25 Окт 2015, 08:58

S_Milenska написа:И на мен не ми харесват постоянно тези конспирации то не само с извънземни а и с каквото още се сетите..може и да ги има, но чак да се притеснявам, да се чудя къде са и да измислям причини, че съм ги виждала е някаква лудост, която хич не разбирам.

Ти пък, някои твърдят, че дори са ги отвличали, каква е истината можем само да гадаем. Но да се отрича съществуването им е ограничено. :)
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот S_Milenska » 03 Ное 2015, 13:22

Monika_Spasova написа:
S_Milenska написа:И на мен не ми харесват постоянно тези конспирации то не само с извънземни а и с каквото още се сетите..може и да ги има, но чак да се притеснявам, да се чудя къде са и да измислям причини, че съм ги виждала е някаква лудост, която хич не разбирам.

Ти пък, някои твърдят, че дори са ги отвличали, каква е истината можем само да гадаем. Но да се отрича съществуването им е ограничено. :)

Да, да гадаем, но да се психясваме е абсурдно просто :)
Аватар
S_Milenska

Мнениеот Snejna » 03 Ное 2015, 14:01

Може и да има някакви извънземни, които са на милиони километри, но не ми се вярва, че ходят по земята и ни се присмиват.
Аватар
Snejna

Мнениеот Monika_Spasova » 04 Ное 2015, 10:49

S_Milenska написа:
Monika_Spasova написа:

Да, да гадаем, но да се психясваме е абсурдно просто :)

Така е, нека да се съгласим просто със съществуването им някъде там и толкова. :) :beamup:
Аватар
Monika_Spasova

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси