09 Сеп 2015, 12:00
10 Сеп 2015, 13:49
dinkog написа:НЕ ги знаем колко са лудим, може и да идват само да се еее...т с нас)
Ама като почнат там да ми се обясняват с тея кръгове с не знам си какво ми идва малко ту мъч.
11 Сеп 2015, 13:45
Локумът написа:dinkog написа:НЕ ги знаем колко са лудим, може и да идват само да се еее...т с нас)
Ама като почнат там да ми се обясняват с тея кръгове с не знам си какво ми идва малко ту мъч.
Да, може някой жътвар да се забавлява човека, а ние наивно да си мислим, че е всевишна работа
12 Сеп 2015, 15:50
14 Сеп 2015, 09:20
14 Сеп 2015, 09:20
25 Окт 2015, 08:58
S_Milenska написа:И на мен не ми харесват постоянно тези конспирации то не само с извънземни а и с каквото още се сетите..може и да ги има, но чак да се притеснявам, да се чудя къде са и да измислям причини, че съм ги виждала е някаква лудост, която хич не разбирам.
03 Ное 2015, 13:22
Monika_Spasova написа:S_Milenska написа:И на мен не ми харесват постоянно тези конспирации то не само с извънземни а и с каквото още се сетите..може и да ги има, но чак да се притеснявам, да се чудя къде са и да измислям причини, че съм ги виждала е някаква лудост, която хич не разбирам.
Ти пък, някои твърдят, че дори са ги отвличали, каква е истината можем само да гадаем. Но да се отрича съществуването им е ограничено.
03 Ное 2015, 14:01
04 Ное 2015, 10:49
S_Milenska написа:Monika_Spasova написа:S_Milenska написа:И на мен не ми харесват постоянно тези конспирации то не само с извънземни а и с каквото още се сетите..може и да ги има, но чак да се притеснявам, да се чудя къде са и да измислям причини, че съм ги виждала е някаква лудост, която хич не разбирам.
Ти пък, някои твърдят, че дори са ги отвличали, каква е истината можем само да гадаем. Но да се отрича съществуването им е ограничено.
Да, да гадаем, но да се психясваме е абсурдно просто