Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Вярвате ли в извънземни?

06 Мар 2013, 22:38

Вярвате ли в извънземни? Виждали ли сте ги? Вярвате ли, че наистина има такива същества и те ни управляват?

Re: Вярвате ли в извънземни?

08 Апр 2013, 16:14

След случилото се в Челябинск, мисля че съществуват,но не си ги представям как изглеждат :shock: Изображение

28 Юли 2014, 15:51

Колко глупав трябва да си, за да мислиш, че си единствен във Вселената :o :shock: :shock:

24 Ное 2014, 17:15

Вярвам,че не сме сами в цялата Вселена,защото не е логично, но вярвам също така, че не идват на нашата земя, за да си правят шеги с нас :lol:

18 Юни 2015, 11:06

Всеки е с дадена мисия тук, но не вярвам, че биха дошли само, за да се гаврят с нас :idea: :lol:

18 Юни 2015, 11:40

Разбира се, вярвам, че има и извънземни, не вярвам да сме ги срещали и искрено се моля никога да не се срещаме с тях, макар че като виждаме какви чудовища сме самите ние хора, то може да се окаже, че са по-добри от нас.

19 Юни 2015, 15:37

Jully написа:Разбира се, вярвам, че има и извънземни, не вярвам да сме ги срещали и искрено се моля никога да не се срещаме с тях, макар че като виждаме какви чудовища сме самите ние хора, то може да се окаже, че са по-добри от нас.

Има нещо вярно, че сме чудовища, ама на мен ми се иска да се срещна с тях, би било интересно, стига да не ме вземат :D

19 Юни 2015, 16:22

В толкова глупости съм склонна да вярвам, но това не е едно от тях :)

19 Юни 2015, 17:06

Не вярвам в нищо просто хахахахха :lol: :lol: :lol:

23 Юни 2015, 09:45

fawla написа:Не вярвам в нищо просто хахахахха :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Аз съм сигурна, че има извънземни, все пак както има живот на нашата планета, съвсем логично е да има и по някои други. Но може би не в нашата слънчева система. :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5 ... 8