За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.
07 Май 2011, 20:19
Значи непрофисионалното ми мнение - възможно и под ъгъл 44 или 46 градуса, но не е препоръчително.
Иначе браво за темата, полезна информация, дано наистина да е така щото повечето условия ги спазвам, но въпреки това имам проблеми със зъбите.
10 Май 2011, 10:04
Аз също гледам да подбирам пастата си за зъби, защото наистина има и такива които след измиване не чувствам свежест в устата. А скоро си взех
Елудрил вода за уста, но нещо като че ли не я използвам правилно,защото след изплакване направо всичко ми пари в устата, някой ползвал ли е?
10 Май 2011, 18:06
Ами добавяш ли вода към Елудрила?
17 Май 2011, 22:18
Ами не.....трябва ли?
17 Юни 2011, 10:24
Да трябва, в капачката след като отлееш около 10 мл. от Елудрила, се добява вода. Така няма да ти изгаря устата
05 Юли 2011, 10:10
Дайте идея за избелваща паста, но наистина да е избелваща. Тези които съм си вземала, като че ли нямат никакъв ефект
05 Юли 2011, 10:22
totka_lukanova написа:Дайте идея за избелваща паста, но наистина да е избелваща. Тези които съм си вземала, като че ли нямат никакъв ефект

Вярвай ми аз също искам да открия някоя добра избелваща паста, но ако имаше такива нямаше да се прави лазерно избелване в стоматологичните кабинети. Виж новата паста на Colgate Maxx White, още не съм я пробвала, но се надявам да направи поне един тон по-бели зъбите ми.
13 Юли 2011, 09:33
Аз по принцип, всеки път използвам различни пасти за зъби, все избелващи, но ефект никакъв

.
13 Юли 2011, 13:11
georgi_78 написа:Аз по принцип, всеки път използвам различни пасти за зъби, все избелващи, но ефект никакъв

.
Позната история, търкам, лъскам, спазвам правилото за три пъти миене на зъбите, по три минути и пак същата работа. А нито пуша, нито нищо!
28 Юли 2011, 15:03
То за белотата мисля,че е по наследство

, има хора дето никак не се грижат за зъбите си но пак са и по-бели .