За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Толкова много видове паста за зъби, а коя да взема...?

27 Окт 2011, 00:01

Това с пастите за зъби е относителна работа. Важното е да се ползва редовно и да е качествено направено самото измиване на зъбите. Сега се сещам и за едно мнение относно кремовете против бръчки - Няма такова нещо!;) Всичко е реклама :)

Re: Интересни факти за пастата за зъби

30 Окт 2011, 14:11

Наистина е интересна темата, но като цяло не видях нещо което повечето потребители не знаят. За ъгъла разбрахме, но по колко време се четкат зъбите или да заложим на правилото 3х3 ....

08 Ное 2011, 11:58

Пробвали ли сте новата паста на Блена мед 3DW ПЕРЛА 75 мл

09 Ное 2011, 10:42

наскоро в сайта на Фрамар излезна една нова паста за зъби,която е черна на цвят и казват че била добра някои хора които са я опитали.съдържала някави естествени сажди,които са черни на цвят и затова е черна с много свеж дъх.

09 Ное 2011, 10:51

iskra_dim написа:наскоро в сайта на Фрамар излезна една нова паста за зъби,която е черна на цвят и казват че била добра някои хора които са я опитали.съдържала някави естествени сажди,които са черни на цвят и затова е черна с много свеж дъх.

И аз я видях тази паста, но дали няма да оцветява зъбите? Не мога да си представя паста за зъби-черна!

09 Ное 2011, 18:26

Аз пък съм чувала точно обратното, че не трябва да сменяме пастата си за зъби, а да се придържаме към една марка.

09 Ное 2011, 21:59

Е защо?! Според мен е добре да се сменят.

17 Ное 2011, 18:17

Аз съм доволна от Пародонтакс! Иначе съм на мнение, че както за белотата, така и за здравето на зъбите не малка роля играе и генът!

18 Ное 2011, 20:51

аз последно взех Триса - швейцарска и съм доволна, а и не е скъпа

09 Фев 2012, 17:48

eli написа:Пробвали ли сте новата паста на Блена мед 3DW ПЕРЛА 75 мл

Да пробвала съм я, уж от рекламата се казва, че след първия път зъбите се избелват с един тон - нищо подобно! Вече две опаковки ползвам - никакъв ефект!
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6