Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Днешното меню – кренвиршчета на скара от 21 век, съставки

19 Апр 2011, 16:27

Загледахте ли се добре, когато си купувате кренвирши на промоция ? Ето и тайната рецепта:

Смесвате стабилизатор на цвета (Е451) заедно с канцерогенния Е250 (забранен в някой страни, поради връзката му с рака). След това добавяте антиокислител (Е315), щипка оцветител (Е120 – получава се от насекоми за червен цвят) и не на последно място натриев глутамат (Е621 – увеличава вкуса на месо, свързва се със световъртеж, обриви, гадене у някой хора) – все пак трябва да има вкус на месо!

Отворете вашия хладилник и вижте какво ядете, после можете да го споделите с нас...

Приятен апетит!

Re: Днешното меню – кренвиршчета на скара от 21 век, съставк

19 Апр 2011, 18:04

Съществува нещо, наречено животински протеин.
Не е месо...Получава се от трупове на животни...

Re: Днешното меню – кренвиршчета на скара от 21 век, съставк

21 Апр 2011, 13:23

Ужас, вчера ядох кренвирши :(

Re: Днешното меню – кренвиршчета на скара от 21 век, съставк

10 Май 2011, 18:28

То да е само в кренвиршите, щеше да е дбре, ама не е...

Re: Днешното меню – кренвиршчета на скара от 21 век, съставк

04 Юли 2011, 14:15

И да се публикува какви гадории има в кренвирши, салами и други, хората пак ги купуват.... е първо се възмущават "как е възможно това", но на другия ден отиват в магазина и си го купуват отново :|

Re: Днешното меню – кренвиршчета на скара от 21 век, съставк

14 Авг 2011, 13:18

каквото и да има продължаваме да си ги хапваме и ни се ослаждат :)

Re: Днешното меню – кренвиршчета на скара от 21 век, съставк

14 Авг 2011, 13:21

Ах, тия колбаси... :lol:

Re: Днешното меню – кренвиршчета на скара от 21 век, съставк

30 Авг 2011, 09:20

georgi_78 написа:И да се публикува какви гадории има в кренвирши, салами и други, хората пак ги купуват.... е първо се възмущават "как е възможно това", но на другия ден отиват в магазина и си го купуват отново :|

Много сте ми интересни, като, че ли до преди '89г. колбасите бяха с друг състав.Забравихте ли как беряхме домати на ученическите бригади и после всичко това ставаше на лютеничка Хорце -на-хубавата на света? От години ядем какви ли не гадости и сме привикнали към този гаден вкус.

Re: Днешното меню – кренвиршчета на скара от 21 век, съставк

31 Авг 2011, 23:40

Margo написа:
georgi_78 написа:И да се публикува какви гадории има в кренвирши, салами и други, хората пак ги купуват.... е първо се възмущават "как е възможно това", но на другия ден отиват в магазина и си го купуват отново :|

Много сте ми интересни, като, че ли до преди '89г. колбасите бяха с друг състав.Забравихте ли как беряхме домати на ученическите бригади и после всичко това ставаше на лютеничка Хорце -на-хубавата на света? От години ядем какви ли не гадости и сме привикнали към този гаден вкус.



Има една разлика. До едни години храната бе по един БДС, който не допускаше химия в колбасите. Хорце поне бе от домати. Сегашните Хорца са от тиква с боя и химия. Сегашните колбаси са 80% химия и соя. Преди бе мъничко по-различно.

Re: Днешното меню – кренвиршчета на скара от 21 век, съставк

20 Окт 2011, 23:58

Ама вкусни са, нали?:) Що поколения израстнаха с тях...
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3