Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
19 Апр 2011, 16:27
Загледахте ли се добре, когато си купувате кренвирши на промоция ? Ето и тайната рецепта:
Смесвате стабилизатор на цвета (Е451) заедно с канцерогенния Е250 (забранен в някой страни, поради връзката му с рака). След това добавяте антиокислител (Е315), щипка оцветител (Е120 – получава се от насекоми за червен цвят) и не на последно място натриев глутамат (Е621 – увеличава вкуса на месо, свързва се със световъртеж, обриви, гадене у някой хора) – все пак трябва да има вкус на месо!
Отворете вашия хладилник и вижте какво ядете, после можете да го споделите с нас...
Приятен апетит!
19 Апр 2011, 18:04
Съществува нещо, наречено животински протеин.
Не е месо...Получава се от трупове на животни...
21 Апр 2011, 13:23
Ужас, вчера ядох кренвирши
10 Май 2011, 18:28
То да е само в кренвиршите, щеше да е дбре, ама не е...
04 Юли 2011, 14:15
И да се публикува какви гадории има в кренвирши, салами и други, хората пак ги купуват.... е първо се възмущават "как е възможно това", но на другия ден отиват в магазина и си го купуват отново
14 Авг 2011, 13:18
каквото и да има продължаваме да си ги хапваме и ни се ослаждат
14 Авг 2011, 13:21
Ах, тия колбаси...
30 Авг 2011, 09:20
georgi_78 написа:И да се публикува какви гадории има в кренвирши, салами и други, хората пак ги купуват.... е първо се възмущават "как е възможно това", но на другия ден отиват в магазина и си го купуват отново

Много сте ми интересни, като, че ли до преди '89г. колбасите бяха с друг състав.Забравихте ли как беряхме домати на ученическите бригади и после всичко това ставаше на лютеничка Хорце -на-хубавата на света? От години ядем какви ли не гадости и сме привикнали към този гаден вкус.
31 Авг 2011, 23:40
Margo написа:georgi_78 написа:И да се публикува какви гадории има в кренвирши, салами и други, хората пак ги купуват.... е първо се възмущават "как е възможно това", но на другия ден отиват в магазина и си го купуват отново

Много сте ми интересни, като, че ли до преди '89г. колбасите бяха с друг състав.Забравихте ли как беряхме домати на ученическите бригади и после всичко това ставаше на лютеничка Хорце -на-хубавата на света? От години ядем какви ли не гадости и сме привикнали към този гаден вкус.
Има една разлика. До едни години храната бе по един БДС, който не допускаше химия в колбасите. Хорце поне бе от домати. Сегашните Хорца са от тиква с боя и химия. Сегашните колбаси са 80% химия и соя. Преди бе мъничко по-различно.
20 Окт 2011, 23:58
Ама вкусни са, нали?:) Що поколения израстнаха с тях...
Powered by phpBB © phpBB Group.
phpBB Mobile / SEO by Artodia.