Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
18 Дек 2014, 10:32
Slavena написа:Ям всичко изобщо не мисля какво е. Всички сме здрави.
Абе не е много хубаво това, макар че и другата крайност да се вглеждаш прекалено много в храната си също не е добре, тогава пък вече почва да се граничи с маниакалност
18 Дек 2014, 15:38
Внимавайте какво ядете бе хора, човек е това, което яде. Предполагам, че не искате да сте смеска между суха кръв и нещо си!
19 Дек 2014, 17:44
Pipilota написа:Slavena написа:Ям всичко изобщо не мисля какво е. Всички сме здрави.
Абе не е много хубаво това, макар че и другата крайност да се вглеждаш прекалено много в храната си също не е добре, тогава пък вече почва да се граничи с маниакалност

Не е така, трябва да се яде всичко без да му мислиш много.
21 Дек 2014, 10:19
Какво да ви кажа - ако днес мисля какво ям, то утре карам през просото, но за новата година съм си обещала вече да влизам в релси!
21 Дек 2014, 16:07
Днес пак като е неделя се замислих, че у дома не се разхождат особено полезни ястия. Май навиците ми имат почивни дни..
21 Дек 2014, 17:10
Нямаме ли един вегетарианец, който да ни вкара в правия път

))
21 Дек 2014, 18:49
Ние може да си мислим, че ядем хубава храна, според мен най-чисто се хранят веганите, поне на плодовете и на зеленчуците няма кой знае какво да им развалят, докато месото и млечните продукти са по-скоро имитация.
22 Дек 2014, 10:28
Kremiliya написа:Днес пак като е неделя се замислих, че у дома не се разхождат особено полезни ястия. Май навиците ми имат почивни дни..

А сега предстоят само почивни дни, но няма как. Иначе аз съм наредила у дома, че от нова година минаваме на здравословно хранене, искат не искат - ще се учат !
22 Дек 2014, 12:21
Всичко ям.. нормални български неща, даже сега съм казал на жената да направи едни мекици със сирене
22 Дек 2014, 17:40
silver933 написа:Всичко ям.. нормални български неща, даже сега съм казал на жената да направи едни мекици със сирене

Нека ти е зле!

че е вкусно, вкусно е, ама това все пак не е от най-полезната храна, но човек и това трябва да си позволява от време на време