Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как се храните? Какви неща ядете?

26 Дек 2014, 15:41

да си призная опитвам да се ограничавам от гадости, но има моменти, в които не мога да не се разпусна, като стана дума за мекички се сетих, тъй като скоро ми се доядоха, но се въздържах, обаче сега по празниците няма да мога! :) :)

29 Дек 2014, 11:14

moni.sparrow написа:да си призная опитвам да се ограничавам от гадости, но има моменти, в които не мога да не се разпусна, като стана дума за мекички се сетих, тъй като скоро ми се доядоха, но се въздържах, обаче сега по празниците няма да мога! :) :)

Оф, тези празници, съсипват ме! :) Отгоре на всичкото сме 10 дена на гости на свеки и познайте за какво угаждане и ядене става въпрос, защото синчето ѝ се нуждае от храна! Казала съм, че като се приберем минаваме на целогодишна диета! :mrgreen:

29 Дек 2014, 16:53

Ми всичко ям изобщо не подбирам, само гледам да не ям салами, че там има всичко и ме е гнус малко :Р

16 Мар 2015, 11:55

Ям от всичко и хич не се притеснявам, не мисля, че ограничаването ще ме спаси от каквото и да е било ;)

22 Мар 2015, 10:47

От малък съм вегетарианец, вече над 25г. не ям никакво месо и се чувствам много добре, ограничил съм изобщо животинските продукти до минимум, но понякога си позволявам да ям кашкавал или кисело мляко, особено с овесени ядки. :roll: Мисля, че това е нормалното хранене за човека, не бива да се затлачваме с месо и тежки храни.

22 Мар 2015, 11:41

dinkog написа:От малък съм вегетарианец, вече над 25г. не ям никакво месо и се чувствам много добре, ограничил съм изобщо животинските продукти до минимум, но понякога си позволявам да ям кашкавал или кисело мляко, особено с овесени ядки. :roll: Мисля, че това е нормалното хранене за човека, не бива да се затлачваме с месо и тежки храни.

Не усещаш ли някаква липса и с какво се храните, главно с картофи и ориз ли? На нас ни е много трудно да сехраним по време на пости да речем, а се стараем поне последната седмица да спазваме пост, тогава все сме на маруля, маслини, ориз и картофи! :)

24 Мар 2015, 11:38

Вече за пореден път се убеждавам, че наистина е много важно да се внимава какво се хапва! :) Защото дори и от едни яйца можем да си докараме жестоки проблеми, а и количествата не са за пренебрегване!

03 Яну 2017, 12:24

Уж на приказки все внимаваме, ама по празниците забравихме за тея неща, сега още храносмилам от Коледа. :lol: Иначе горе долу менюто ми напоследък е следното "закуска - сандвич с яйца или с шунка', обяд: яйца със салата и 2 филии черен хляб, или месо със салата, без хляб. :D за вечеря някакво ядене, без хляб.

03 Яну 2017, 15:01

dinkog написа:От малък съм вегетарианец, вече над 25г. не ям никакво месо и се чувствам много добре, ограничил съм изобщо животинските продукти до минимум, но понякога си позволявам да ям кашкавал или кисело мляко, особено с овесени ядки. :roll: Мисля, че това е нормалното хранене за човека, не бива да се затлачваме с месо и тежки храни.

Браво! И аз от скоро почнах така много голямо внимание да обръщам на храненето, преди бях каквото сваря, що годе снякакваи граници. Сега с вегетарианско меню се чувствам супер,но ям месо поне 2 пъти седмично.

04 Яну 2017, 10:41

Аз се храня обичайно за нашите ширини, не правя нещо по-специално, нито подбирам продуктите кой знае колко. Вземам си това,което ми хареса,а и живея сама, така че често си купувам и готови неща, за да не си губя времето в готвене.
Любими са ми пилешки супи, сандвичи, мусака, картофи с кюфтенца печени. :razz:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5