Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
23 Май 2013, 12:19
Дано не ми се смеете, но как се приготвят забулени яйца ?:roll:
27 Май 2013, 15:09
Вярно е! Изпробвала съм диета с много яйца, която има добър и траен ефект. Нарича се "Японско чудо". Позната ли ви е?
28 Май 2013, 12:52
Обичам ги приготвени по всякакъв начин. Не зная дали от тях се отслабва, но един познат спазва някаква диета с яйца и грейпфрут и отслабна 10кг за 5 дни
17 Юни 2013, 13:26
Има една много успешна яйчена диета...Пробвано е...дава резултат
07 Авг 2013, 15:15
Има една много успешна яйчена диета...Пробвано е...дава резултат
Може би говориш за "Японско чудо"? Тази , която споменах по горе...Наскоро прочетох и още един плюс на яйцата...Ако ги консумирате редовно, това ще ви предпази от деменция в напреднала възраст.
09 Авг 2013, 14:33
Последните три дни вечерята ми е съставено предимно от яйца - на омлет, на очи.. както дойде. Дано не се натровя накрая
09 Авг 2013, 14:36
Последните три дни вечерята ми е съставено предимно от яйца - на омлет, на очи.. както дойде. Дано не се натровя накрая

Ами внимавай! В тези жеги не е шега работа да прекаляваш с яйцата...
05 Яну 2015, 13:50
Много обичам яйца, като ученичка у нас винаги за ядене имаше само яйца, затова съм свикнала да си ги приготвям по различен начин и все още са едно от любимите ми храни.
06 Яну 2015, 13:24
Голям съм почитател на яйцата, но напоследък не съм си приготвяла. Аз също много ги обичам на фурна печени, страхотни стават.
10 Яну 2015, 11:44
Много обичам яйцата, а и наистина са много полезни, въпреки че някои твърдят, че не са подходящи при диета жестоко се лъжат. Засищат добре и са супер полезни, така че трябва да са част от диетичното ни хранене.