Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
21 Май 2013, 11:24
Властна свекърва и млада двойка е много трудна ситуация. Две жени се борят за правото над един мъж и задминават границите в битката…
13 Юни 2013, 15:56
"Когато свекървата уважава снаха си, се сдобива с дъщеря. Когато не я уважава, си загубва сина."

Коментарът оставяме на вас.
01 Авг 2013, 09:26
Охх, да. И първата битка започва от името на бебето...
01 Авг 2013, 11:51
Охх, да. И първата битка започва от името на бебето...
Не разбирам защо свекървите изобщо си правят устата...Майката е тази, която трябва да избере името на собственото си дете! Не съм ли права?
05 Авг 2013, 16:25
Защо само единият родител, според мен двамата трябва да решат. А бабите и дядовците да се радват на внучетата без да се месят
27 Сеп 2013, 14:14
Често разбирателството в една двойка е трудно, да не говорим когато са намесени и трети и четвърти лица в отношенията им, особено ако те са нечии родители. Да, най-точното определение е това "сблъсък между поколенията"!
09 Мар 2015, 14:07
Вечната битка е това, а и особено, ако свекървата е по-властна, а синът много привързан, горката снаха може да бъде разпъната на кръст за едното нищо направо!
Затова има една приказка, че две жени в една кухня не може!
10 Мар 2015, 17:30
Никога не съм обичала да се разправям със свекърва ми!! Честно ви казвам, ненавиждам цялата работа свървана с тази жена, вечно има мнение и вечно мрънка за нещо!
07 Мар 2016, 17:34
Има и златни свекърви, които се разбират от една дума със снахата. Иначе сблъсъците между поколенията са сериозни и между родни деца и родители.
15 Мар 2016, 16:58
fairy написа:Има и златни свекърви, които се разбират от една дума със снахата. Иначе сблъсъците между поколенията са сериозни и между родни деца и родители.
Май повечето са от лошите свекърви обаче. Много е трудно да се намери такава двойка от свекърва и снаха, която да се разбират, все има неразбирателство, не знам кого делят - мъжа, господството и женското превъзходство!