Свекървата и снахата - сблъсък между поколенията

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Свекървата и снахата - сблъсък между поколенията

Мнениеот dacka85 » 16 Мар 2016, 02:06

Някой ден , ние които имаме синове също ще станем свекърви :grin: .
dacka85

Мнениеот penelopa » 16 Мар 2016, 09:26

dacka85 написа:Някой ден , ние които имаме синове също ще станем свекърви :grin: .

Да, кой знае и ние какви дразнители ще бъдем, а сега се оплакваме от свекървите :grin:
penelopa

Мнениеот Lili_pili » 18 Мар 2016, 16:53

dacka85 написа:Някой ден , ние които имаме синове също ще станем свекърви :grin: .

Ще станете, но е важно да знаете какви НЕ трябва да бъдете, макар че не съм видяла нито една жена, която да каже "моята свекърва е супер". Все са недоволни.
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Мнениеот klara » 21 Мар 2016, 15:16

Lili_pili написа:

Ще станете, но е важно да знаете какви НЕ трябва да бъдете, макар че не съм видяла нито една жена, която да каже "моята свекърва е супер". Все са недоволни.

А, ето, аз казвам, че моята свекърва е супер :grin: . За толкова години не сме имали пререкания с нея. Виж, със сина й колкото искаш :grin:
klara

Предишна

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси