06 Май 2011, 12:39
Много от жените си задават един и същ въпрос: Къде се крие тайната на вечната младост? Къде се крие тайната на красотата на София Лорен, Анджелина Джоли, Лили Иванова? Ако някой знае нека сподели с останалите

!!!
07 Май 2011, 13:02
Незнам, ама наскоро разбрах как мога да се подмладя с цели
10 годинки
12 Май 2011, 14:02
Възрастта е състояние на духа...Когато една жена е обичана, желана, обгрижвана, реализирана професионално...с една дума - щастлива,тя е без възраст.
16 Май 2011, 12:34
хм, един мъж може да накара една жена да се чувства вечно млада
16 Май 2011, 12:56
perla197811 написа:хм, един мъж може да накара една жена да се чувства вечно млада

Всичко е до вътрешна нагласа, ти трябва да се чувстваш млада по дух.
08 Юли 2011, 12:36
Четох някъде, че 1 молекула хиалуронова киселина привлича 10,000 молекули вода.
09 Юли 2011, 10:15
ninapz написа:Четох някъде, че 1 молекула хиалуронова киселина привлича 10,000 молекули вода.
Абсолютна истина, както е абсолютна истина, че вечната младост е състояние на духа:)
10 Юли 2011, 10:37
а какво ще кажеш за вечно млад дух в едно остаряло, амортизирано тяло?! за жалост още не са измислили лек за материята!
12 Юли 2011, 11:43
не е лесно да си жена, мисля, че тайната на вечна младост е добра подръжка, козметика, посещение на раскрасителни процедури - от само себе си няма да стане, да знаеш. Също так ведър дух, не може да останеш в къщи и да искаш да си интересна за семейството си и околния свят, трябва да се работи, да се пътува!!! Движението, динамика и много труд според мен е тайната на вечната младост!!!
26 Юли 2011, 15:15
mamaOni написа:не е лесно да си жена, мисля, че тайната на вечна младост е добра подръжка, козметика, посещение на раскрасителни процедури - от само себе си няма да стане, да знаеш. Също так ведър дух, не може да останеш в къщи и да искаш да си интересна за семейството си и околния свят, трябва да се работи, да се пътува!!! Движението, динамика и много труд според мен е тайната на вечната младост!!!
Спомена разкрасителни процедури, но какво ще кажеш за ботокса и пластичната хирургия?