25 Окт 2011, 13:10
valiart написа:Нещо не ме кефи тази идея, прекалено импулсивна и необмислена е за мен. Може би остарявам...

хм, не си намирай оправдания

дори и на най-съвестните хора може да се случи и няма нищо лошо в това според мен,е, ако не се отнася за половинката ми де
25 Окт 2011, 13:13
lallali написа:valiart написа:Нещо не ме кефи тази идея, прекалено импулсивна и необмислена е за мен. Може би остарявам...

хм, не си намирай оправдания

дори и на най-съвестните хора може да се случи и няма нищо лошо в това според мен,е, ако не се отнася за половинката ми де

ами да, дори понякога действа добре и на връзката
27 Окт 2011, 08:52
Явно тогава за цяла нощ и цял ден
17 Фев 2012, 15:44
Сигурна съм, че няма мъж, който да не мечтае за секс с непозната жена! Мъже не си мислете, че ние жените не искаме същото.
Представете си, че вървите по закътана и тъмна уличка и зад себе си чувате стъпки, затаявате дъх, но не губите самообладание. Усещате две силни ръце да ви сграбчват иззад гърба и изживявате един от най-невероятния секс с непознат. В действителност тази сцена може да се развие и по друга начин като разбира се в главната роля сте вие самата, но в ролята на непознатия може да бъде вашата половинка (дори това да е съпруга ви). Няма нищо срамно да си представяте подобни сцени, тъй като е неизменна част от женската сексуалност. Мисълта за секс с непознат ви възбужда толкова силно, отърсете се от всякакви предразсъдъци и пуснете въображението да работи, ще видите колко ще се подобри сексуалния ви живот за напред.
17 Фев 2012, 15:50
Силви, колко жалко, че повече жени не мислят като теб
29 Мар 2012, 16:52
Ха, че кой не е

Но сега вече съм семейна и не мисля, че някога ще си позволя подобна авантюра
03 Апр 2012, 13:56
Преди години ми се е случвало, но не е било само за една вечер. Хубавото на подобен тип авантюри е, че понякога вместо за една вечер прекарвате една година заедно...Хубавите неща се раждат неочаквано.
28 Ное 2014, 12:20
хехе, на мен не ми се е случвало, да ви кажа честно

)
25 Юли 2018, 17:12
Мдам, правила съм, даже и ми се сбъдна онази фантазия за която една мацка пише по-горе - в една хотелска стая, аз си оправям багажа и някой влезе (знаех кой), не се обърнах и силните му ръце ме сграбчиха за раменете и после още мноо фантазии сбъднахме. Абе яко си е, но пак зависи с кой го правиш. И човекът беше непознат, тоест бяхме се запознаали преди час, не знам брои ли се