Културно - исторически, градски, селски, планински, спа и балнеотуризъм.
Мнения, препоръки и коментари
Правила на форума
Добави отговор

Къде ще летувате това лято?

Анкетата свършва на 19 Сеп 2011, 10:48

В България, на морето.
5
63%
В България, на планина.
1
13%
Някъде около града в който живея.
0
Няма гласували
В чужбина.
0
Няма гласували
В чужбина и в България.
2
25%
Нямам възможност да си позволя лятна почивка.
0
Няма гласували

Общо гласове : 8

Re: Лято 2013 - ще почивате ли?

20 Юни 2013, 13:45

Охх, каква темичка сте отворили само, а аз съм в офиса и само надникнах. Иска ми се да почивам и по всяка вероятност ще си открадна няколко дни през август, но нямам конкретни планове. Накъдето ме отвее отпускарският вятър ще да е, а за сега ще загрявам през уикендите - планина, басеин и т.н.

23 Юни 2013, 19:25

Ох как я чакам тази лятна почивка :) Силно се надявам да успея да стигна до море, то когато човек има нужните финанси и приятна компания почивка винаги се получава добре :)

24 Юни 2013, 13:20

И аз чакам с нетърпение, но едва ли ще е преди средата на август. И все пак ще почивам на моренцее ;)

29 Юли 2013, 11:44

Majorka.jpg
Majorka.jpg (29.78 KiB) Прегледано 221 пъти
Искам да споделя с всички форумци, че почивката беше невероятна! Пожелавам на всички подобни преживявания през горещия август...

29 Юли 2013, 16:36

Аз планирам да избягам от летните жеги в красивата Рила...Почти съм събрала багажа...

13 Авг 2013, 14:03

Аз почивах на море, един уикенд на палатка, а се надявам да стигна и до планината. Вие как си изкарвате лятото, в България ли почивате или предпочитате в чужбина?

Къде ще прекараме отпуската това лято?

19 Фев 2014, 12:00

От както времето се стопли нямам търпение да дойде момента, в който ще събера багажа и ще отпраша, я на море, я на планина, за да оползотворя по най-добрият начин отпуската си това лято! :mrgreen:

Мислих си, дали някои друг е мислил по този въпрос и дали вече е направил резервацията си в хотел или за бунгала? :?
Миналата година бяхме ходили на хотел в Обзор, който беше 4 звезди, но за паричките, които платихме, въобще не беше зле, ;) апартамента, храната (тъй като бяхме на all inclusive), а и плажа не беше далеч!

Тази година, обаче виждам ,че са вдигнали рязко цените там и се чудя, къде да прекараме отпуската си това лято?! :roll:

Споделяйте някои добри оферти, ако са ви изскочили, дори да става въпрос и за септември, :idea: тогава не само, че слънцето не е така жестоко, но и цените са по-поносими! :idea: Само мисълта, че зная къде ще прекарам отпуската си това лято ме държи на положение!

Re: Къде ще прекараме отпуската това лято?

19 Фев 2014, 12:15

Ние предпочитаме бунгалата, миналата година бяха ремонтирани и беше наистина хубаво, разбира се има и на много места, където обстановката е като от преди 20 год. :?

20 Фев 2014, 19:34

sofi_black написа:От както времето се стопли нямам търпение да дойде момента, в който ще събера багажа и ще отпраша, я на море, я на планина, за да оползотворя по най-добрият начин отпуската си това лято! :mrgreen:

Мислих си, дали някои друг е мислил по този въпрос и дали вече е направил резервацията си в хотел или за бунгала? :?
Миналата година бяхме ходили на хотел в Обзор, който беше 4 звезди, но за паричките, които платихме, въобще не беше зле, ;) апартамента, храната (тъй като бяхме на all inclusive), а и плажа не беше далеч!

Тази година, обаче виждам ,че са вдигнали рязко цените там и се чудя, къде да прекараме отпуската си това лято?! :roll:

Споделяйте някои добри оферти, ако са ви изскочили, дори да става въпрос и за септември, :idea: тогава не само, че слънцето не е така жестоко, но и цените са по-поносими! :idea: Само мисълта, че зная къде ще прекарам отпуската си това лято ме държи на положение!

Навсякъде драстично са качени цените, дори и на най-добрите оферти! Може би, защото и храната поскъпна драстично :(

15 Мар 2014, 14:35

Бунгалата са добра идея, особено ако са новички и в добро състояние, дават ти самостоятелност и са близо до природата. :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13