Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
19 Май 2015, 16:47
Айрян - да, прясно мляко - не
21 Май 2015, 16:33
renetka написа:Айрян - да, прясно мляко - не

Мисля, че също доматеният сок със солчица може да бъде от помощ за ниското кръвно през лятото, а за жаждата... прясно мляякооо... по-скоро не!
21 Май 2015, 16:50
Какво му е на прясното мляко?

) Според мен точно пък то би трябвало да утолява повече жаждата от киселото. Особено студено прясно мляко е вкусно.
25 Май 2015, 13:02
Айрянът и доматеният сок със сол се препоръчват заради това, че са солени и в жегите солта предпазва организма от дехидратиране.
25 Май 2015, 14:42
На мен ми утолява жаждата единствено зеленият чай, но понеже съм и с ниско кръвно, винаги имам една солница в чантата с хималайска сол, за всеки случай, понеже ми се е случвало да припадам
25 Май 2015, 14:58
nadqta написа:На мен ми утолява жаждата единствено зеленият чай, но понеже съм и с ниско кръвно, винаги имам една солница в чантата с хималайска сол, за всеки случай, понеже ми се е случвало да припадам
Лошо!
И аз май съм ниско. Не знам де - 100-110 горна, но това ми е нормалното и се чувствам ок с него и до припаданици не се стига.
25 Май 2015, 16:41
nadqta написа:На мен ми утолява жаждата единствено зеленият чай, но понеже съм и с ниско кръвно, винаги имам една солница в чантата с хималайска сол, за всеки случай, понеже ми се е случвало да припадам
Не го знаех това, че трябва да си носиш хималайска сол в чантата, обикновената сол не е ли достатъчна?
03 Юни 2015, 17:57
Просто хималайската е по-полезна май
06 Юни 2015, 00:11
Rali_hr написа:nadqta написа:На мен ми утолява жаждата единствено зеленият чай, но понеже съм и с ниско кръвно, винаги имам една солница в чантата с хималайска сол, за всеки случай, понеже ми се е случвало да припадам
Не го знаех това, че трябва да си носиш хималайска сол в чантата, обикновената сол не е ли достатъчна?
Що за въпрос?
renetka написа:Просто хималайската е по-полезна май

И да, уж такава се води, ни кой знае какви боклуци пробутват по магазините
08 Юни 2015, 10:41
Хималайска сол или друг тип сол - кой както му хареса, но да си я нося в чантата ми звучи като че духове ще гоня.