Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
19 Дек 2014, 12:34
Тя вода се отнема само със сол :Р
22 Дек 2014, 17:10
Пробвах но явно и аз съм прекалила със содата не ми хареса и лука се кашна а не се сготви, както си го представях
22 Дек 2014, 17:28
Rali_hr написа:Пробвах но явно и аз съм прекалила със содата не ми хареса и лука се кашна а не се сготви, както си го представях

Значи да не пробвам, пък представям си ако им се сложи малко месо какво ще стане - каша :Р
06 Мар 2015, 17:19
Много обичам карамелизиран лук, но много ме боли корем после, а как го правят толкова сладък?
04 Авг 2016, 15:13
Mon_ton написа:Много обичам карамелизиран лук, но много ме боли корем после, а как го правят толкова сладък?
Хм, знам ли.. на мен ми харесва по хамбургерите как го правят хрупкав и леко сладникав :)
09 Авг 2016, 10:11
Аз не съм се и опитвала да правя лука по този начин, не го предпочитам много по този начин. Много тежък ми идва.
09 Авг 2016, 14:04
balsam написа:Аз не съм се и опитвала да правя лука по този начин, не го предпочитам много по този начин. Много тежък ми идва.
КОй начин ти идва тежък?
09 Авг 2016, 17:29
Запържен лук, целият в мазнина, че и със захар - ами тежичко си идва. Аз поне така знам, че се прави карамелизиран лук.
Powered by phpBB © phpBB Group.
phpBB Mobile / SEO by Artodia.