Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как да карамелизираме лук по бързата процедура?

19 Дек 2014, 12:34

Тя вода се отнема само със сол :Р

Re: Как да карамелизираме лук по бързата процедура?

22 Дек 2014, 17:10

Пробвах но явно и аз съм прекалила със содата не ми хареса и лука се кашна а не се сготви, както си го представях :(

Re: Как да карамелизираме лук по бързата процедура?

22 Дек 2014, 17:28

Rali_hr написа:Пробвах но явно и аз съм прекалила със содата не ми хареса и лука се кашна а не се сготви, както си го представях :(

Значи да не пробвам, пък представям си ако им се сложи малко месо какво ще стане - каша :Р

Re: Как да карамелизираме лук по бързата процедура?

06 Мар 2015, 17:19

Много обичам карамелизиран лук, но много ме боли корем после, а как го правят толкова сладък?

Re: Как да карамелизираме лук по бързата процедура?

04 Авг 2016, 15:13

Mon_ton написа:Много обичам карамелизиран лук, но много ме боли корем после, а как го правят толкова сладък?

Хм, знам ли.. на мен ми харесва по хамбургерите как го правят хрупкав и леко сладникав :)

Re: Как да карамелизираме лук по бързата процедура?

09 Авг 2016, 10:11

Аз не съм се и опитвала да правя лука по този начин, не го предпочитам много по този начин. Много тежък ми идва.

Re: Как да карамелизираме лук по бързата процедура?

09 Авг 2016, 14:04

balsam написа:Аз не съм се и опитвала да правя лука по този начин, не го предпочитам много по този начин. Много тежък ми идва.

КОй начин ти идва тежък? :roll:

Re: Как да карамелизираме лук по бързата процедура?

09 Авг 2016, 17:29

Запържен лук, целият в мазнина, че и със захар - ами тежичко си идва. Аз поне така знам, че се прави карамелизиран лук.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2