Полезни съвети и практични идеи за дома и градината
Правила на форума
Добави отговор

Стените оживяват с тези декорации

03 Юли 2013, 16:16

Когато се захванем с дизайна на жилището си, е много важно да обърнем внимание не само на мебелите, но и на стените…Те често са последното, за което мислим, докато подготвяме новата визия на дома си, но се оказва, че са от съществено значение за избора на всичко останало в помещението. Чисто белите стени говорят за липса на всякакво въображение, затова не ви ги препоръчваме. Разнообразието от палитри днес е голямо. Можете да заложите обаче и на далеч по - нетрадиционни предложения. Стикери за стена, албум на стената, а защо пък не и тайна кухня? Вижте ги в следващите снимки.

1. Тайна кухня на стената, прикрита от полусфера е творчески начин да вдъхнете живот на стената, като същевременно решите и проблема с малкото пространство в дома ви.
compact-modular-kitchen-cabinets.jpg
compact-modular-kitchen-cabinets.jpg (31.81 KiB) Прегледано 4449 пъти

2. Иска ви се цветя, клонки, абстрактни, романтични или детски орнаменти да оживеят на стената ви? Нужен ви е просто стикер за стена!
wall sticker.jpg
wall sticker.jpg (7.01 KiB) Прегледано 4449 пъти

3. Много хора обичат да украсяват стените си с фотографии. Най - често обаче техните снимки заемат малко пространство. Ако търсите нещо по – нестандартно, пренесете не цял албум, ами направо дузина албуми върху вашата стена.
photos.jpg
photos.jpg (18.51 KiB) Прегледано 4449 пъти
Приемате ли подобни предизвикателства?

Re: Стените оживяват с тези декорации

04 Юли 2013, 11:10

Приемам и още как...И аз съм си освежила стената със стилизиран стикер. Имах леки опасения, но се получи изчистено и арт :P

30 Юли 2013, 15:45

Не забравяйте декорацията с огледални ефекти. Освен стандартната функция на различните по форма огледала у дома, много актуална тенденция е украсата със стикери с огледални ефекти.

31 Юли 2013, 11:12

Не забравяйте декорацията с огледални ефекти. Освен стандартната функция на различните по форма огледала у дома, много актуална тенденция е украсата със стикери с огледални ефекти.
Да, много са ефектни...
ogledalo.jpg
ogledalo.jpg (58.96 KiB) Прегледано 4382 пъти

31 Юли 2013, 15:47

Стикерите много ми харесват. Къде мога да ги намеря изгодно?

02 Сеп 2013, 11:24

Приказните стикери за стени са много подходящи за бебешката/детската стая, тъй като малчуганите обичат да се заглеждат по детайли. А това от своя страна развива въображението им ;)
baby_room.jpg
baby_room.jpg (19.25 KiB) Прегледано 2292 пъти

10 Апр 2014, 11:15

Здравейте! И аз напоследък съм се запалила по въпросните стикери, но се чудя откъде мога да си закупя, освен от онлайн магазин, където не са много евтини!?
Търся нещо свежо за кухня, на приемлива цена! Благодаря на всички, които ще се отзоват! :D

Какво имате по стените на дома си? Обичате ли сами да ги разнообразявате?

25 Фев 2015, 13:23

Вчера ми попадна нещо много интересно – как да си направиш нещо като тези модерните картини, които представляват като ливната кофа с боя, :lol: :lol: само че по-красива и интересна. :D Замислих се, че всъщност имаме разни картини останали от майката на съпруга ми в дома ни, но половината са скатани, понеже не ни пасват, а останали са овехтели! :!:

Мислих си да направя някаква декорация по стените на дома! Но сега се двоумя дали тази декорация да е под формата на стикери или да направя такова платно и да разнообразя по този начин обстановката в дома ни?
Diygift.jpg
Diygift.jpg (42.99 KiB) Прегледано 667 пъти

Любопитно ми е какво платно мога да използвам, за да направя такава красота :roll: и ще се радвам ако ми дадете някакви идеи, :idea: например от къде мога да бъдат закупени или някакъв интересен начин, по който да бъдат декорирани?! :roll:

Re: Какво имате по стените на дома си? Обичате ли сами да ги разнообразявате?

25 Фев 2015, 13:26

Много обичам да правя такива неща, но рядко имам достатъчно време, когато имам време, обикновено през уикенда, се случва така че няма откъде да взема материали - всичко е затворено, та рядко ми се случва, но обичам, а за твоята идея мога да ти препоръчам да прецениш как искаш да изглежда дома ти, понеже се получава нещо доста различно, спрямо стикерите :idea:

Re: Какво имате по стените на дома си? Обичате ли сами да ги разнообразявате?

25 Фев 2015, 13:30

Платна не е толкова трудно да откриеш има ги в магазините за художници, иначе може да вземеш и парче шперплат или нещо подобно да импровизираш, така или иначе ако след това го сложиш в рамка няма да си личи какво е :idea:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2