Подходящи рецепти, споделен опит и съвети, начин на живот
26 Май 2016, 13:47
Ако се минат на блендер семената, ще стане. Всеки му харесва различни неща, като се прибави зехтин, чесън и някои други нещица и може да се получи нещо от цялата бъркотия

. Просо не съм опитвала, даже не знам какъв му е вкуса. Човек като има фантазия и експериментира с вкусовете се получават интересни комбинации.
26 Май 2016, 16:16
Не мисля, че ще се получи, по-скоро хайвера вегетариански се разбира като пастет, хумуса е идеален :)
01 Юни 2016, 11:24
Интересно ми звучи, с киноа и просо също мое да се направи някой хайвер, с малко песто за вкус и айде :)
01 Юни 2016, 12:41
Определено звучи много добре да се направи някакъв вегетариански хайвер, той по-скоро за мазане. Но му трябва мисля, някой хубав силен вкус, какъвто има хайвера, или по-скоро аромат. ;) Може би с трюфелото олио ще стане яко. :)
07 Юни 2016, 10:27
Mon_ton написа:Определено звучи много добре да се направи някакъв вегетариански хайвер, той по-скоро за мазане. Но му трябва мисля, някой хубав силен вкус, какъвто има хайвера, или по-скоро аромат. ;) Може би с трюфелото олио ще стане яко. :)
Къде мога да го намеря това трюфелно олио? Видях една рецепта, в която се използва, и все не мога да го намеря.