05 Авг 2013, 09:41
05 Авг 2013, 13:50
31 Юли 2014, 16:45
25 Май 2016, 10:59
25 Май 2016, 11:10
analizatorka написа:Не знам доколко ще ви се стори здравословен, но аз приготвям един от чаша грис, червен лук и майонеза. Грисът го слагам във вряща и подсолена вода и го бъркам, докато поеме водата. Оставям го да изстине и тогава в него настъргвам лука, добавям майонезата и малко лимонов сок. Намажа си филийка с това чудо и си добавям каквото душа ми иска. Може яйце, кисела краставичка или прясна, маслини - ваша воля
.
25 Май 2016, 12:12
25 Май 2016, 12:53
25 Май 2016, 14:34
pavleta написа:Грис и вкусно за мен са несъвместима комбинация. Не мога да го възприема, а не знам с какво може да се замести. Ще подскажете ли?
26 Май 2016, 09:12
26 Май 2016, 12:00
pravilno написа:Аз освен с грис не съм виждала по друг начин да се прави вегетариански хайвер. Той много добре имитира зърнестата структура на истинския хайвер. Но и не виждам защо да не се замени с нещо друго, който не обича грис?! Аз бих използвала вместо това слънчогледови семена.