alinaaa написа:И аз съм чувала това твърдение, че хората с тънки устни са малко злобнички и да си кажа честно мисля, че е вярно
Womanitka написа:Онези с изкуствените устниИли изкуствения пълнеж понякога мисля, че не е нужно само там попълване
![]()
Но държа да отбележа, че това са само жени които видимо имат корекцииОтносно тънките устни да ви кажа според мен отношението към тях допринася за това. Излъчването на подобен тип лица е сдържано, леко снобско и високомерно и дори и да не си отвори устата насрещния непознат вече има мнение за тях и съответно се държи с тях изкуствено и сдържано. Не знам дали го обясних правилно. С две думи сдържаността на тънкоустните хора се дължи на сдържаността към тях
pepa1974 написа:Независимо тънки или дебели устни, важно е да не стоят отворени, когато притежателката им не приказва, защото е адски просташко.
MGB написа:pepa1974 написа:Независимо тънки или дебели устни, важно е да не стоят отворени, когато притежателката им не приказва, защото е адски просташко.
Ххаха, да, това ми хареса, зяпналите девойки не са от най-приятната гледка, но тука мога да добавя и тези с кокошето дупе на уста![]()
![]()
![]()
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта