Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
Правила на форума
Добави отговор

Дишаща диета–модерното отслабване

03 Окт 2013, 09:52

Вчера една приятелка ме озадачи с най-новата и модерна диета, състояща се в дишане. Естествено е създадена в Япония, може би заради това хората и се доверяват и има такъв висок процент на достоверност за тях. Със сигурност много хора ще я изпробват, защото е много лесна и не отнема време, също така не се подлагаш на лишения. И аз бих се възползвала от наученото, все пак човека е достигнал до нея по метода проба-грешка. Моята дружка ми сподели за два метода, по които тя работи и всичко е за от 2 го 5 минути на ден. В самото начало като ми каза за дишане, първото, за което се сетих беше за йогисткото такова, което не е така разпространено, но явно се популяризира по един по-различен начин, като цяло това няма значение, понеже главната цел е в помощ на хората за едно или друго. Този начин е по-лесен, затова и пиша за него: стягаш дупето, докато повдигаш единият крак, вдишваш за 3 сек., докато си вдигаш ръцете над главата, а след това издишваш за 7 сек.
Вие бихте ли пробвали нещо толкова лесничко и просто, за да влезнете във форма, все пак четох за тази „диета” и имаше някакви поразителни резултати, от сорта на 12 кг. За 2 седмици. Ще очаквам отзиви от тествалите и коментари от скептиците :)

Re: Дишаща диета–модерното отслабване

03 Окт 2013, 09:56

С дишане само за успокоение, с какво би помогнало иначе? ха ха

03 Окт 2013, 10:06

bojo_kolev написа:С дишане само за успокоение, с какво би помогнало иначе? ха ха

Не е така, има смисъл в това, което е написано и аз съм чела за тази диета, никога не съм я пробвала, но знам, че се смята, че мазнините са изградени от кислород, въглероден диоксид и вода, затова колкото повече дишаш, повече и слабееш. Това нали е на теория, но явно и на практика се получава.

03 Окт 2013, 11:08

Ето защо не мога да кача килограмиии... опитвам се и не мога, а аз съм дишала, време е да преустановя това! хахахх не, правилното дишане със сигурност добре повлиява организма, но не съм сигурна, че е по точно този начин. :)

23 Яну 2015, 15:12

niya_mazova написа:Ето защо не мога да кача килограмиии... опитвам се и не мога, а аз съм дишала, време е да преустановя това! хахахх не, правилното дишане със сигурност добре повлиява организма, но не съм сигурна, че е по точно този начин. :)

Там е най-големия проблем :))

24 Яну 2015, 16:33

lussy написа:
bojo_kolev написа:С дишане само за успокоение, с какво би помогнало иначе? ха ха

Не е така, има смисъл в това, което е написано и аз съм чела за тази диета, никога не съм я пробвала, но знам, че се смята, че мазнините са изградени от кислород, въглероден диоксид и вода, затова колкото повече дишаш, повече и слабееш. Това нали е на теория, но явно и на практика се получава.

Ами да дишам по-често и да слея, абсолюен абсурд е тая диета. :) Ти яж като разпран, пък после пак дишай. :lol: :lol: :lol:

25 Яну 2015, 10:05

Или дишам малко, или ям много, но определено не ми действа дишането. Иначе като прочетох подробно, то е ясно, че пише пражнения, значи дишането не е достатъчно :))

19 Юни 2015, 13:36

Смятам го за възможно, но задължително трябва да си помогнеш и с друго, само с дишане не става, а и трябва да се намери правилната техника за това, а не зная откъде, те йогите имат някакви методи, които по-скоро биха ти били от позла :idea:

19 Юни 2015, 13:43

dejavu написа:Смятам го за възможно, но задължително трябва да си помогнеш и с друго, само с дишане не става, а и трябва да се намери правилната техника за това, а не зная откъде, те йогите имат някакви методи, които по-скоро биха ти били от позла :idea:

Ми аз не мисля, че се става йога като отидеш да подишаш на плажа, това си е истинско учение, което не става "щрак" и готово. :roll:

21 Юни 2015, 08:46

Аз си правя майтап обаче йогите са голяма работа и ние лесно не можем да ги стигнем, камо ли да решим, че от днес за утре ще сваляме с дишане, това си е истинска философия.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2