Вие бихте ли пробвали нещо толкова лесничко и просто, за да влезнете във форма, все пак четох за тази „диета” и имаше някакви поразителни резултати, от сорта на 12 кг. За 2 седмици. Ще очаквам отзиви от тествалите и коментари от скептиците

bojo_kolev написа:С дишане само за успокоение, с какво би помогнало иначе? ха ха
niya_mazova написа:Ето защо не мога да кача килограмиии... опитвам се и не мога, а аз съм дишала, време е да преустановя това! хахахх не, правилното дишане със сигурност добре повлиява организма, но не съм сигурна, че е по точно този начин.
lussy написа:bojo_kolev написа:С дишане само за успокоение, с какво би помогнало иначе? ха ха
Не е така, има смисъл в това, което е написано и аз съм чела за тази диета, никога не съм я пробвала, но знам, че се смята, че мазнините са изградени от кислород, въглероден диоксид и вода, затова колкото повече дишаш, повече и слабееш. Това нали е на теория, но явно и на практика се получава.
dejavu написа:Смятам го за възможно, но задължително трябва да си помогнеш и с друго, само с дишане не става, а и трябва да се намери правилната техника за това, а не зная откъде, те йогите имат някакви методи, които по-скоро биха ти били от позла
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта