Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Заплаха ли са бежанците ?

01 Фев 2016, 14:42

svetlozara написа:
zagrijena написа:Вие се бъзикате, ама работата е сериозна!

Да, и ние позволяваме да става още по-сериозна като излишно се филмираме, хората не бягат от хубаво, ако се подходи правилно могат да бъдат полезен ресурс.

Те май не искат да са ресурс, а да смучат от ресурса :grin:

01 Фев 2016, 16:01

iwoni написа:
svetlozara написа:
zagrijena написа:Вие се бъзикате, ама работата е сериозна!

Да, и ние позволяваме да става още по-сериозна като излишно се филмираме, хората не бягат от хубаво, ако се подходи правилно могат да бъдат полезен ресурс.

Те май не искат да са ресурс, а да смучат от ресурса :grin:

Това е така, ние нямаме възможност да осигурим работа за бъгларите, та сме тръгнали да оправяме живота на останалите. Просто бежанците не са намерили добро място, където да си градят щастието. Ако се оправят малко световните взаимоотношения мисля, че с радост биха се прибрали по домовете си по-големият % от тях.

01 Фев 2016, 17:32

Въпрос на въпроси и на възможности. На мен не ми пречат, освен тея, които са решили, че като са тук аи вече всичко им е позволено. То реално това ми пречи, самите хора не.

05 Фев 2016, 17:25

Локумът написа:Въпрос на въпроси и на възможности. На мен не ми пречат, освен тея, които са решили, че като са тук аи вече всичко им е позволено. То реално това ми пречи, самите хора не.

Да де, това малко е на принципа щом не ми е в къщата, какво ме интересува :grin:

05 Фев 2016, 17:35

Е то ние българите си знаем, че щом не е у нас начи не е наш проблем. За това сме стигнали до тука, от решаването само на "това ли е най-големият проблем в БЪлгария..." :D

08 Фев 2016, 15:09

Специално в България сме такъв критерии, че думи нямам :lol: ! Още не се оплакваме като в Германия, ама знае ли човек. Тука май повече жени и деца идват.

08 Фев 2016, 15:13

black написа:Специално в България сме такъв критерии, че думи нямам :lol: ! Още не се оплакваме като в Германия, ама знае ли човек. Тука май повече жени и деца идват.

Знам ли какво идват и мъже идват, доста ги има и по-зле ще става, колкото и да не ни се иска може в един момент те да са повече от нас.

09 Фев 2016, 15:21

Мен реално ме притеснява, че може да станат и повече от нас, съвсем реална заплаха е това.

11 Фев 2016, 14:12

Ваня Стойчева написа:Мен реално ме притеснява, че може да станат и повече от нас, съвсем реална заплаха е това.

Реално си и още как. Населят с тях обезлюдените ни села - колко му е? :eek:

11 Фев 2016, 14:22

analizatorka написа:
Ваня Стойчева написа:Мен реално ме притеснява, че може да станат и повече от нас, съвсем реална заплаха е това.

Реално си и още как. Населят с тях обезлюдените ни села - колко му е? :eek:

как ще ги населят, те да не са глупави и те се натискат да са в града и да получават всичко на готово. Вече е най-добре в Бъглария да си я циганин, я бежанец или затворник. Всичко ти е уредено, ако си нормален човек си гледаш работата и тва е.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4