Мнения, коментари и въпроси за лекарствени продукти.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Използвате ли противогрипните ваксини пуснати на пазара?

21 Мар 2016, 15:10

Факт е, че медът е супер храна, а за тях супер много се говори. Но толкова леснодостъпно като мед май друго няма. :) И с джинджифил и нямате проблеми. Аз също пия много мед и джинджифил, лятопто също, от джинджифила си правя дори сок в малки количества. :)

23 Мар 2016, 16:27

Krum написа:Факт е, че медът е супер храна, а за тях супер много се говори. Но толкова леснодостъпно като мед май друго няма. :) И с джинджифил и нямате проблеми. Аз също пия много мед и джинджифил, лятопто също, от джинджифила си правя дори сок в малки количества. :)

Забелязал ли си дали се разболяваш по-малко, откакто употребяваш мед и джинджифил?

24 Мар 2016, 01:45

Krum написа:Факт е, че медът е супер храна, а за тях супер много се говори. Но толкова леснодостъпно като мед май друго няма. :) И с джинджифил и нямате проблеми. Аз също пия много мед и джинджифил, лятопто също, от джинджифила си правя дори сок в малки количества. :)

Дори полезните неща вредят, когато се употребяват в голямо количество. Надявам се под "пия много мед и джинджифил" нямаш предвид примерно по 4-5 големи лъжици мед на ден. :lol:

24 Мар 2016, 10:05

rose_92 написа:

Дори полезните неща вредят, когато се употребяват в голямо количество. Надявам се под "пия много мед и джинджифил" нямаш предвид примерно по 4-5 големи лъжици мед на ден. :lol:

Колко лъжици мед е нормално да употребяваш? Четири лъжици не ми изглеждат много.

24 Мар 2016, 11:23

е 4-5 супени лъжици мед е супер много като количество. :mrgreen:

31 Мар 2016, 08:48

Lollipop написа:е 4-5 супени лъжици мед е супер много като количество. :mrgreen:

Защо? Аз на ден изяждам около 4. Не съм усетила да ми е станало нещо.

31 Мар 2016, 11:05

iwoni написа:
Lollipop написа:е 4-5 супени лъжици мед е супер много като количество. :mrgreen:

Хапвай, но някой може и да се предозира. ти какво разбираш под супена лъжица? голям с връх? Около 1 ч.ч. дневно като количество? :Р Защото за мен това са 4 сл. големи лъжици с мед, не някой разтопен медец.

08 Апр 2016, 14:02

Истина е, че вече гледаме да не ваксинираме със задължителните ваксини, а какво остава с препоръчителните. Изобщо колкото по-малко ваксини слагаме, толкова по-добре. :) бих сложила само срещ у сериозните заболявания, грипа се лекува със силен имунитет.

08 Апр 2016, 15:36

Rali_hr написа:Истина е, че вече гледаме да не ваксинираме със задължителните ваксини, а какво остава с препоръчителните. Изобщо колкото по-малко ваксини слагаме, толкова по-добре. :) бих сложила само срещ у сериозните заболявания, грипа се лекува със силен имунитет.

Права си, избягваме ги все до клкото можем, а кое е егрешката скоро ще стане ясно.

10 Апр 2016, 13:38

iwoni написа:

Ами може би 1-2 супени лъжици максимум на ден е нормално. Аз на ден си слагам 1 ч.л. в зеления чай и ми помага да не се разболявам толкова често, колкото преди. Понякога може да изям и още 1 малка лъжичка и това е. Баща ми започна да яде мед и да си слага в някакви изцедени сокове и за 1 седмица изял цял буркан..Как му се накарах..Моето бурканче отива за няколко месеца....Така че не прекалявайте и с полезните неща. :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3