С какво да сваля черната боя от косата си?

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

С какво да сваля черната боя от косата си?

Мнениеот PasDeDeux » 28 Окт 2013, 12:41

Привет! Имам сложна ситуация, пред която не зная как да се изправя!

Преди около 6 месеца реших да сменя цвета на косата си от рус на черен. Беше почти задължително да го направя, понеже косата ми започна да се изтощава прекалено!

След няколко опита успях да я направя черна, като идеята ми беше след време да спра да я боядисвам, да сваля черната боя и да постигна естествения си цвят! Но виждам, че не мога да спра, защото започва да придобива всякакви оттенъци на различни цветове.

Чух някакви бабини деветини, че може да се свали черната боя с няколкократно намазване с кисело мляко, но не бих се доверила на подобна глупост!
Затова, можете ли да ми дадете идея, с какво да сваля тази черна боя? Не искам да има драстични последствия за косата ми, а да постигна по-близък цвят до естествения ми!
PasDeDeux

Re: С какво да сваля черната боя от косата си?

Мнениеот niya_mazova » 28 Окт 2013, 12:46

Въобще не се доверявай на тези измишльотини! И на мен ми се иска да има някакъв природен продукт, който да се справи успешно с това, но за съжаление е много упорита, особено черната боя!
И аз съм си правила подобни експерименти с моята коса, които не препоръчвам на никого. Опитвах доста изсветлители, които ми изсушиха косата ужасно много. За да нямаш подобна участ, ще те посъветвам да отидеш при професионалист!
Успех!
niya_mazova

Назад към Козметика и грим