Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
18 Дек 2014, 16:43
хубаво е на село, но само за почивка, най-добре е да се живее в някой град, така и социалните контакти не се ограничават, а за дългосрочен план и кое наистина е най-доброто - емиграция на 100%!
06 Юни 2017, 15:26
Има такива хубави села близо до градовете, такива хубави къщи, ама за да стане това нещо трябва да има и хубава компания, в селата това липсва, няма много хора. Обаче за уикенда си е добре човек даима къде да отиде да му е кеф.
13 Юни 2017, 14:30
Няма място за сравнение, като емигрираш, нали пак ще избереш я град, я село, или пък ще ти се падне нещо, което не можеш да си обясниш как да съжителслтваш с него. Аз бих си избрала динамичен живот в голям град, пълен с много възможности.
28 Сеп 2017, 10:54
Бих предпочел да живея на село и правя всичко по силите си да си намеря такова място, на което да си живея спокойно и нормално.

Само че е много трудно да се открие нещо такова.Повечето села са пълни с роми, или пък са почти празни, няма нормален работещ магазин. Надявам се обаче, все повече хора да поискат да се върнат към селата, за да могат да се превърнат в едни добри места за живеене, не само заради тишината, но и заради приятната компания.
28 Сеп 2017, 18:30
Бих искала да живея в топла страна, където винаги е лято. Около мен да има море/океан, плажове, алеи с палми и хората да са позитивни!! А нощем да кипи живот!
28 Сеп 2017, 19:31
rali06 написа:Бих искала да живея в топла страна, където винаги е лято. Около мен да има море/океан, плажове, алеи с палми и хората да са позитивни!! А нощем да кипи живот!

Там и аз ще дойда, дори и да няма кипящ нощен живот, през деня ще ми е достатъчно кеф с някой кооктейл в ръка! Но само мечти, за жалост се позавиваме тука, че зимата иде! :(
28 Сеп 2017, 19:35
Въобще не съм почитателка на никой сезон освен лятото. А зимата я мразя, особено след като минат коледните и новогодишни празници .
28 Сеп 2017, 19:44
Съгласна съм, че лятото е много хубав сезон, предразполага за приятни разходки, стоене навън до късно, сякаш живота повече кипи, докато зимата сме много по-затворени. А и си права, рали, че като мине коледа направо настава една депресия, с много дъжд, кал и киша!
28 Сеп 2017, 19:51
да.. януари, февруари, март.. тежко е. А лятото винаги минава неусетно.