Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
Правила на форума
Добави отговор

Дъщеря ми стана мъжкарана, какво да правя?!

06 Ное 2013, 15:42

Здравейте, мами! Мисля, че започвам да имам сериозен проблем с малкото ми момиченце, мисля, че си става мъжкарана. Разбира се, тя отдавна вече не се смята за малка, съответно се промени много.
До колкото разбирам започна да влиза в пубертета и общуването ни започва да става доста по-трудно.

Нещото, което истински ме тревожи в дъщеря ми е компанията, с която се събира. Предимно са момчета и заедно с тях - моето момиче. Не зная какво прави с тях, за какво си говорят, как общуват, но ги виждам често да играят футбол навън.

Започна да става истинска мъжкарана, особено с тези широки дрехи, които носи. Не зная каква музика слушат другите деца, но на нея й харесва хип-хоп, не съм сигурна, че е нормално за едно толкова нежно същество да слуша подобна музика. :S

Не искам да й давам излишен тон в живота, може би това е само период и от само себе си ще се поправят нещата. Сблъсквали ли сте се до сега с такива момичета - мъжкарани? Исках все пак да получа какъвто и да е съвет или поне малко кураж, че всичко е временно.

Re: Дъщеря ми стана мъжкарана, какво да правя?!

06 Ное 2013, 15:51

Няма да се плашиш, всичко е временно. Синът ми до детската градина си играеше с кукли, но дойде време и за колички де, сега е на тази вълна. При децата няма от какво толкова да се опасяваш особено пък сега пубертет, може и да си е харесала някое от момчетата с тази групичка, която са си сформирали. :)

10 Ное 2013, 00:14

Може би е просто период! На колко е години?

21 Ное 2014, 09:41

Същата бях,когато бях малка, така че не виждам проблеми за тревоги ;))) Много често се случва да попием от околните, а и не се знае след колко време ще ѝ мине този период :)

25 Ное 2014, 12:36

За мен не е страшно, според мен този период бързо ще мине и скоро ще започне да се интересува от външния си вид, защото ще иска да бъде харесвана от момчетата ;)

10 Юни 2015, 14:05

Много странни вълнения имате, какво като е станала мъжкарана, това от значение ли е?!

10 Юни 2015, 15:32

Мъжкараните им минава това време, ако има някакви комлекси точно за това се появява такова държание, ако е по-пълничка или пък с криви зъби, лоша кожа и веднага резултата е виизя на момче.

10 Юни 2015, 17:11

Какво стана толкова пък?!? Аз съм била същата малко малка, бях като момче, дори бях решила, че е много готино да ходя преведена хахаах ;) после дойде времето за гаджета и нещата се промениха :)

11 Юни 2015, 11:19

Няма страшно. А и по-добре да слуша хип-хоп, отколкото Преслава ;)

11 Юни 2015, 11:49

Neven498 написа:Няма страшно. А и по-добре да слуша хип-хоп, отколкото Преслава ;)

Точно! :) Аз познавах една мъжкарана на вермето, не можеше да познаете момче ли е момиче ли е, жестока мацка беше :Р
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3