Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
19 Юни 2015, 14:00
Зависи кой как ги вижда нещата, на някои не им стоят добре, зависи много от цялостния стил на въпросния мъж, не винаги стоят добре и са подходящи.
19 Юни 2015, 14:20
Щях да падна, когато синът ми ми поиска да си сложи обеци, не го приемам и това е, много трудно ще се разберем, защото този въпрос продължава да е на дневен ред, но май ще загубя битката. ;(
24 Авг 2015, 15:51
Какво лошо има с пиърсинга, поне винаги може да го махнеш, вярно че остава дупка, но с времето май и тя си изчезва
03 Сеп 2015, 11:46
bojo_kolev написа:Какво лошо има с пиърсинга, поне винаги може да го махнеш, вярно че остава дупка, но с времето май и тя си изчезва
Не мисля, че тук става въпрос за някакъв пиърсинг, а по-скоро са обикновена дупка на ухото
12 Окт 2015, 16:03
С халка и кръст.. грозни са да. Не ми харесват и ми изглеждат грозно, може би ако обеците са подбрани добре ще е хубаво.
12 Окт 2015, 16:08
Аз също не съм им голям почитател на тези обеци, като цяло не харесвам де.
12 Окт 2015, 21:45
Rali_hr написа:Аз също не съм им голям почитател на тези обеци, като цяло не харесвам де.

А като видя някое малко момче с обеца и ми става лошо. Точно в стил брат ром.. не ми харесва изобщо. Модерните варианти на обеците по ги приемам.
13 Окт 2015, 11:03
Някои обеци са хубави, аз просто не харесвам халките, както и повечето.

Но все още се срещат такива, дори и на деца, но те най-често носят името Хасан и Асен и там е прието сякаш.
13 Окт 2015, 12:24
На мен ми харесват мъжете с пиърсинг и обеци, много са секси, защото са като бунтари ахаха