Anka написа:На мен ми харесват мъжете с пиърсинг и обеци, много са секси, защото са като бунтари ахаха
Малко ми изглеждат странни, ей сега видях един с флешове, ама си беше строителен работни, странен ми се стори.

Anka написа:На мен ми харесват мъжете с пиърсинг и обеци, много са секси, защото са като бунтари ахаха
Lollipop написа:Anka написа:На мен ми харесват мъжете с пиърсинг и обеци, много са секси, защото са като бунтари ахаха
Малко ми изглеждат странни, ей сега видях един с флешове, ама си беше строителен работни, странен ми се стори.Представям си го пък да работеше в банка
Грохот написа:Lollipop написа:Anka написа:На мен ми харесват мъжете с пиърсинг и обеци, много са секси, защото са като бунтари ахаха
Малко ми изглеждат странни, ей сега видях един с флешове, ама си беше строителен работни, странен ми се стори.Представям си го пък да работеше в банка
Еее... аама много им е удобно на хората да лепите етикети, как не се изморихте от това, не ви разбирам...
Ваня Стойчева написа:След като изглеждат така, значи са наясно, че ещ бъдат обсъждани и ще ги мисялт хората постоянно Такива хора не трябва да се чудят що някой ги обсъжда или не, те сами са го пожелали.
Ваня Стойчева написа:След като изглеждат така, значи са наясно, че ещ бъдат обсъждани и ще ги мисялт хората постоянно Такива хора не трябва да се чудят що някой ги обсъжда или не, те сами са го пожелали.
Е ми много ясно, че ще ми направи впечатление, не ми хареса как изглежда. Някои хора като закичат така и започват да приличат на метал - чалгари, не ми се връзва.Грохот написа:Lollipop написа:Anka написа:На мен ми харесват мъжете с пиърсинг и обеци, много са секси, защото са като бунтари ахаха
Еее... аама много им е удобно на хората да лепите етикети, как не се изморихте от това, не ви разбирам...
Е ми много ясно, че ще ми направи впечатление, не ми хареса как изглежда. Някои хора като закичат така и започват да приличат на метал - чалгари, не ми се връзва.Lollipop написа:
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта