Локумът написа:хахате са много завеяни, даваш им телефон да имат връзка с тебе, звъниш им и те не те отразяват, казваш им обади ми се след часовете, то ти звъни след като е свършило с кафето.. уникални са просто. Не телефони, ами нещо дето да им напомня какво да правят им трябва.
dinkog написа::mrgreen: Че и са гъзари и искат телефона им да е голям и да е много готин с всевъзможни екстри!
Doktoricata написа:dinkog написа::mrgreen: Че и са гъзари и искат телефона им да е голям и да е много готин с всевъзможни екстри!
О, да, като излизат нови модели ми настръхва косата, почва се едно мрънкане, както се казва, мерят си телефоните...
Doktoricata написа:Не знам защо го позволихме това, моя приятелка, която живее в Лондон и е доста добре материално, има две деца на 11 и 13г., които нямат телефони, те там са забранени в училищата им. Когато иска да се свърже с тях се обажда в училището и те я свързват.
Doktoricata написа:Не знам защо го позволихме това, моя приятелка, която живее в Лондон и е доста добре материално, има две деца на 11 и 13г., които нямат телефони, те там са забранени в училищата им. Когато иска да се свърже с тях се обажда в училището и те я свързват.
Yarost написа:аз съм ''за''. но не и за последните модели писък на модата. един нормален телефон, колкото да си чуя детето.
Назад към Възпитание, грижа и съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта