Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
22 Окт 2015, 14:37
Съвсем обикновени телефони имат моите, тъч скрийн са да, но са от 100лв., обикновени и малки. Имат интернет, който ползват асмо вкъщи, щото на картите нямат
22 Окт 2015, 16:38
Rali_hr написа:Съвсем обикновени телефони имат моите, тъч скрийн са да, но са от 100лв., обикновени и малки. Имат интернет, който ползват асмо вкъщи, щото на картите нямат

Да,т олкова им стига, и аз съм взела такъв на големия. Но има деца със страшно модерни телефони, не мисля, че това е правилно и заслужено дори.
23 Окт 2015, 13:14
Pipilota написа:Rali_hr написа:Съвсем обикновени телефони имат моите, тъч скрийн са да, но са от 100лв., обикновени и малки. Имат интернет, който ползват асмо вкъщи, щото на картите нямат

Да,т олкова им стига, и аз съм взела такъв на големия. Но има деца със страшно модерни телефони, не мисля, че това е правилно и заслужено дори.

Тази година на морето, на приятел 8 годишния му син беше с айфон 6s, след като всички го гледаха странно, баща му се притесни и каза, че майакта го е купила, те са разведени.
23 Окт 2015, 15:18
Е то наистина е прекалено това, на 2 шамара живот, да се разхожда с такъв телефон. На братовчед ми във 2-3 клас му откраднаха телефона, въпреки че не бее кой знае какво. Затова и аз мисля, че телефон - може, но възможно най-дървения, колкото за връзка с детето.
25 Окт 2015, 18:48
rabotnata pchela написа:Е то наистина е прекалено това, на 2 шамара живот, да се разхожда с такъв телефон. На братовчед ми във 2-3 клас му откраднаха телефона, въпреки че не бее кой знае какво. Затова и аз мисля, че телефон - може, но възможно най-дървения, колкото за връзка с детето.
Винаги е било така, крадат се телефони на поразия и никой няма после как да ги намери, особено ако са с по-големи ученици в смяна

Но аз също бих дала "дървен" телефон на чавето си... един ден!
27 Яну 2016, 15:30
Равносметка - 2 изгубени, 1 откраднат. Изводът е най- простия телефон. Но идва другият проблем - виж моите съученици какви телефони имат, искам и аз такъв и историята ви е позната
27 Яну 2016, 16:22
pravilno написа:Равносметка - 2 изгубени, 1 откраднат. Изводът е най- простия телефон. Но идва другият проблем - виж моите съученици какви телефони имат, искам и аз такъв и историята ви е позната

Затова не мисля, че детето има нужда от телефон преди да стане достатъчно голямо. :) Дъщеря ми е в 3 клас и все още няма телефон, все пак е по цял ден на занималня.
27 Яну 2016, 16:51
Ами ако има нужда това дете да се обади, какво ще прави? :) Не трябва ли да си има телефон? вярно по-обикновен по-добре и по-добре за неговата сигурност, с времето може и по-хубав, но когато може да се грижи за себе си и за телефона си.
27 Яну 2016, 17:47
Родителите сами налагат на децата си някакви стереотипи. След като мислят, че е ок да имат телефони за по 1000лва то така и останалите се стремят към това, защото и те самите са научени да се фукат с нещо. :) Какво го бърка детето му какъв телефон има?!? Родителите къде спите да ги научите на ред и кое е важното? Силните сте само на приказки..
27 Яну 2016, 18:10
За какво му е телефон на едно дете, което е по цял ден с учителката си? разбирам, ако се прибира само или нещо такова.. но иначе не е нужно.