Преди да купя екстеншъни – съвети?

Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции

Преди да купя екстеншъни – съвети?

Мнениеот Lyomi » 22 Ное 2013, 14:29

През януари сестра ми се омъжва и по този повод, тя реши да ме поглези и да ми купи екстеншъни.
Моите съученички са луди на тази тема и вече са сменили няколко вида треси и пръснали много пари. Не искам да правя същата грешка като тях, заради това реших да събера възможно повече информация.

Единственото, което разбрах, обаче е за грамажа на екстеншъните, ако се поръчва от интернет и че е добре да се купи от утвърдена фирма, която ще ти продаде 100% естествена коса, с която можеш да правиш всичко, както и с твоята собствена.

Има нещо, което много ме притеснява, понеже моята коса е с доста специфичен цвят като пепеляв и не зная, дали ще открия същия цвят екстеншъни. Не искам да я боядисвам косата си, защото си харесвам цвета. Не мога да боядисам и екстеншъните, защото няма такава боя, майка ми го установи, след като дълго пробва различни марки и цветове.

Относно поставянето и вида на фибите, обаче не зная нищо! Дайте ми съвети, преди да съм си купила погрешните екстеншъни!
Lyomi

Re: Преди да купя екстеншъни – съвети?

Мнениеот moni.sparrow » 22 Ное 2013, 14:41

Най-разпространени са в момента екстеншъните, които се поставят с клипси, понеже са най-лесно за сваляне и махане. Просто взимаш един кичур коса и закачаш към него екстеншъна, въобще не е трудно, има на самата фиба силиконова лента, която придържа, за да не се откача лесно, дори при вятър.
Иначе можеш да отидеш в салона, от който си ги поръчваш и да ги попиташ дали ще могат да ти смесят различни цветове бои, така че цвета на екстеншъна да съвпадне с твоя :!:
moni.sparrow

Назад към Мода и красота