Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
07 Май 2015, 18:34
Всеки има право на избор, нима едно време са правили лошо като са се обличали така, да не ставаме много крайни.
08 Май 2015, 16:29
Rali_hr написа:Всеки има право на избор, нима едно време са правили лошо като са се обличали така, да не ставаме много крайни.

Нали

)) аз го казах на шега разбира се, не си апдам по трупове на гърба ми
10 Май 2015, 17:01
Lisica написа:Rali_hr написа:Всеки има право на избор, нима едно време са правили лошо като са се обличали така, да не ставаме много крайни.

Нали

Сигурно е логично, предвид ника ти

и все пак е шокиращо заа мен случващото се около Стара Загора с фермата за норки, вие подписахте ли петицията?
11 Май 2015, 14:53
lini_leni написа:Lisica написа:Rali_hr написа:Всеки има право на избор, нима едно време са правили лошо като са се обличали така, да не ставаме много крайни.

Нали

и все пак е шокиращо заа мен случващото се около Стара Загора с фермата за норки, вие подписахте ли петицията?
Петиция? Дай повече информация.
11 Май 2015, 15:29
Neven498 написа:lini_leni написа:

Петиция? Дай повече информация.
Ето я, фермата вече съществува, но това прави още по-наложително подписването на петицията според мен!
11 Май 2015, 15:39
Аз мисля, че все още не са настанени животните, така че има време да се подпише, не знам досега нещо да се е променило с петиция. Хората по света протестират, ние се записваме в интернет.
12 Май 2015, 10:00
Ами, аз я подписах. Надявам се да помогне.
12 Май 2015, 11:36
и аз подписах, но гледах в един репортаж, че вече си има животинки в нея
12 Май 2015, 13:12
Еей пак много се отплеснахте, така или иначе като се правят реплики на известни марки, никой няма да се втурне да ги изработва с естествена кожа, нали се сещате

Но и аз съм си купувала такива кецове, които доста издържаха, никак не мога да се оплача!
14 Май 2015, 10:55
MGB написа:Еей пак много се отплеснахте, така или иначе като се правят реплики на известни марки, никой няма да се втурне да ги изработва с естествена кожа, нали се сещате

Но и аз съм си купувала такива кецове, които доста издържаха, никак не мога да се оплача!

Въпрос на късмет! Купувала съм сандали на детето ми за 50лв. които са издържали два месеца и далеч по-евтини, за около 15лв. които са здрави за следващата година.