Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Купувате ли реплики на известни марки?

30 Ное 2015, 16:52

Така е, но класическите имитации в повечето случаи са отвратителни, някои производители взимат само модела и така изработват, но не е като имитация, тъй като не добавят щампи и подобни, за такова нещо съм ок!

16 Дек 2015, 11:58

Bambaa написа:Така е, но класическите имитации в повечето случаи са отвратителни, някои производители взимат само модела и така изработват, но не е като имитация, тъй като не добавят щампи и подобни, за такова нещо съм ок!

това са си чисто китайски боклуци. ;)

29 Дек 2015, 16:06

Mon_ton написа:
Bambaa написа:Така е, но класическите имитации в повечето случаи са отвратителни, някои производители взимат само модела и така изработват, но не е като имитация, тъй като не добавят щампи и подобни, за такова нещо съм ок!

това са си чисто китайски боклуци. ;)

Както и голяма част от нещата на пазара, които се продават за ок стоки, но всъщност са си прости китайски боклуци!

07 Юни 2017, 10:54

Чак истински реплики не съм вземала, от тях може да има много качествени и наистина неразличими. Но аз не робувам на марки, вземам това, което харесвам.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5