Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
30 Ное 2015, 16:52
Така е, но класическите имитации в повечето случаи са отвратителни, някои производители взимат само модела и така изработват, но не е като имитация, тъй като не добавят щампи и подобни, за такова нещо съм ок!
16 Дек 2015, 11:58
Bambaa написа:Така е, но класическите имитации в повечето случаи са отвратителни, някои производители взимат само модела и така изработват, но не е като имитация, тъй като не добавят щампи и подобни, за такова нещо съм ок!
това са си чисто китайски боклуци. ;)
29 Дек 2015, 16:06
Mon_ton написа:Bambaa написа:Така е, но класическите имитации в повечето случаи са отвратителни, някои производители взимат само модела и така изработват, но не е като имитация, тъй като не добавят щампи и подобни, за такова нещо съм ок!
това са си чисто китайски боклуци. ;)
Както и голяма част от нещата на пазара, които се продават за ок стоки, но всъщност са си прости китайски боклуци!
07 Юни 2017, 10:54
Чак истински реплики не съм вземала, от тях може да има много качествени и наистина неразличими. Но аз не робувам на марки, вземам това, което харесвам.