18 Дек 2014, 17:41
Дори не мога да си представя как издържат жените с тези дълги рокли през цялото време, а и къси да са, то пак натруфено, голямо всичко.... пълен ужас, пък то воали, то ръкавици
19 Дек 2014, 10:31
Lilly_milly написа:Дори не мога да си представя как издържат жените с тези дълги рокли през цялото време, а и къси да са, то пак натруфено, голямо всичко.... пълен ужас, пък то воали, то ръкавици

Хахах само ако искаш, има рокли при които няма толкова натруфени неща
22 Дек 2014, 17:14
Lilly_milly написа:Дори не мога да си представя как издържат жените с тези дълги рокли през цялото време, а и къси да са, то пак натруфено, голямо всичко.... пълен ужас, пък то воали, то ръкавици

Разнообразни рокли да искаш, на кой както му харесва, винаги можеш да си намериш рокля и под наем и която да отговаря на твоите изисквания.
22 Дек 2014, 17:17
Като цяло прегръщам идеята да има рокли под наем, но аз сякаш не бих взела и то само защото през цялото време ще ме е страх да не я наклепам яко и после да не може да се изчисти.
Може би ако нямам възможността да си купя ще заложа на някаква рокля, която бих могла да нося и след това.
22 Дек 2014, 17:26
Burborino написа:Като цяло прегръщам идеята да има рокли под наем, но аз сякаш не бих взела и то само защото през цялото време ще ме е страх да не я наклепам яко и после да не може да се изчисти.
Може би ако нямам възможността да си купя ще заложа на някаква рокля, която бих могла да нося и след това.
Жена ми точно така направи, взе си рокля която не беше точно сватбена и после носи
22 Дек 2014, 17:30
Все едно да си вземеш комплект за изписването на детето си под наем, ми ако дойде с лош късмет тази рокля? :Р
01 Юли 2015, 16:47
Kaya написа:Все едно да си вземеш комплект за изписването на детето си под наем, ми ако дойде с лош късмет тази рокля? :Р
Е, лош късмет, колко да елош, все пак това, което е писано н ахората не идва от дрехите, които носят

Лошо няма да се носи рокля под наем, все пак е за една вечер, защо да се дават купища пари?!
02 Юли 2015, 09:34
Аз смятам, че идват точно с лош късмет, всяка дреха, носена на такъв специален ден има своята енергия и символика. Затова не бих си взела рокля под наем, особено булчинска.
06 Юни 2017, 12:09
Истината е, че булченската рокля ряядко до края на вечерта изглежда като излезнала от витрината. Ако времето е лошо и се намокри, ако се разлее нещо, някое хлапе я настъпе, или се окаля.. голям риск е. :) По-добре да е лична роклята, дори и да не е много скъпа, могат да се намерят много добри рокли,които не струват луди пари.
31 Юли 2017, 13:45
Защо да не и без друго булчинската рокля се облича само веднъж. Какъв е смисъла да се дават луди пари и после да се прибират, може спокойно да се използват по-ползотворно, като се вземе роклята под наем.