Правила на форума
Добави отговор

Re: Бихте ли взели булчинска рокля под наем?

05 Сеп 2017, 22:13

Малко... не ми се струва много за нашия манталитет. Ние тук сме доста суеверни, ами ако някоя с неуспешен брак е носила преди нас роклята? :lol:

29 Сеп 2017, 12:11

Под наем не бих я взела, но има много места, от където може да се поръча евтина булчинска рокля, само за около 100 лева!Защо да не се възползваме, като става въпрос за еднократно носене?!

26 Окт 2017, 12:06

под наем не бих си взела, но моята си я поръчах от алиекспрес за 120 лева, дойде и нямаше никакъв прпоблем по нея. Беше много красива. Не знам наемите колко са, но надали е много евтино.

30 Окт 2017, 14:38

Всеки би си шетал на акъла, така да се каже. Ако някоя жена мисли, че не й е толкова важна, като сантимент, защо да не. Или пък реши че може да си дава роклята посл еи в това не виждам лошо. За всяко нещо се намират хора и за по-големи безумия даже.

30 Окт 2017, 15:35

Не бих си взела рокля под наем.

31 Окт 2017, 10:46

Аз пък бих си взела, не виждам нищо лошо, по-малък разход, иначе се оливат с цените на сватбените рокли, удрят 1000-ката. Няма смисъл, за по-скромно тържество, каквото искам, няма защо да не взема рокля под наем. :)

31 Окт 2017, 12:41

Ако не си суеверен, но все пак не е моето нещо. Бих предпочела да е моята, за да си я пазя като спомен от този толкова специален ден.

09 Фев 2018, 12:05

Не, бих предпочела да си имам собствена рокля, сватбата е важна и за мен е важно да си имам хубава рокличка, която си е моя и си носи моите спомени, а след това да мога когато поискам да я видя и да й се порадвам.

15 Фев 2018, 14:04

То даже не е толкова евтино човек да си вземе булчинска рокля... струва си доста пари. А могат да се намерят прилични модели до около 300-400 лева

11 Апр 2018, 17:27

За мен тва с булчинството нивга не е било опция, но ако ножът опре до кокала - да, бих взела под наем, стига да не струва колкото новата рокля почти. Ама за първата брачна нощ бих се бръкнала със спешъл булчински одежди :cool:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4