Правила на форума
Добави отговор

Бихте ли взели булчинска рокля под наем?

02 Дек 2013, 12:38

Здравейте! Имам особено щастлив повод и искам да го споделя с целия свят.
Да, ще се омъжвам! Около събитието възникват обаче много питанки покрай сватбата, на които ми е трудно да дам отговор и стигам до тук!

Дълго мислих за това от къде да си набавя булчинска рокля! Има доста варианти – да купя, да се доверя на шивач или да си взема под наем. :roll:
И трите опции са скъпи, това е сигурно, примирила съм се, че ще има доста разходи, но не зная дали е на добра поличба да вземеш булчинска рокля, която не е твоя за един толкова специален ден?!

Вие как смятате – булчинската рокля трябва ли да остане за вас и да бъде само ваша или е добър вариант да я вземеш под наем? :?

Re: Бихте ли взели булчинска рокля под наем?

02 Дек 2013, 12:42

Според мен е малко опасно, но пак зависи! Ти през цялото време ли искаш да си с нея или само за церемонията? Понеже, ако си през цялото време има възможност да я изцапаш непоправимо, а след това да се наложи да я плащаш, така може да ти излезне в пъти по-скъпо!

08 Дек 2014, 18:23

Мисля, че е най-добре да си бъде твоя, вярно е, че е скъпо удоволствие, но остава спомена за този специален ден :))

10 Дек 2014, 12:40

Ами не, ако ѝ направя нещо после трябва да плащам чужда рокля, по-скоро не. Бих предпочела да си направя собствена, пък дори и да не е от скъп сватбен магазин. :P

10 Дек 2014, 16:55

Моята рокля беше под наем, но през цялото време се притеснявах дали няма да я повредя. :)

10 Дек 2014, 17:16

Не, роклята ми още си е в гардероба и ѝ се радвам, не бих я дала под наем, нито бих се лишила от удоволствието да си спомням за този ден :)

10 Дек 2014, 17:21

Смятам, че е добре да е твоя, но предпочитам да си взема къса бяла, малко по-ретро например, за да мога да си я нося по принцип, а не да виси нещастна в гардероба ми!

11 Дек 2014, 12:09

gomez123 написа:Смятам, че е добре да е твоя, но предпочитам да си взема къса бяла, малко по-ретро например, за да мога да си я нося по принцип, а не да виси нещастна в гардероба ми!

Да, ако е от подходяща материя, без пайети и брокати, може да се носи дори и да е дълга ;)

18 Дек 2014, 10:45

Само от приятелка, която ще присъства на сватбата, иначе - не. Голяма отговорност е, ако я залея със страстно червено вино, после евтиното ще ми излезе скъпо, по-добре с ограничени възможности, но собствена рокля. :mrgreen:

18 Дек 2014, 14:11

Pipilota написа:Само от приятелка, която ще присъства на сватбата, иначе - не. Голяма отговорност е, ако я залея със страстно червено вино, после евтиното ще ми излезе скъпо, по-добре с ограничени възможности, но собствена рокля. :mrgreen:

Да това е най-удачния вариант, или от приятелка, или да се купи обикновена ;)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4